Tämä haaste on kiertänyt ilmeisesti jo jonkin aikaa sitten eri blogeissa, mutta itse törmäsin siihen vasta hetki sitten. Ja minhän rakastan näitä blogihaasteita.

Tässä siis seitsemän syntiäni.

Herkuttelusyntini…
Se ettei minulla ole sokerin suhteen minkäänlaista itsehillintää. Syön herkkuja niin kauan, että joko oksennan tai ne loppuvat. Sen vuoksi ostan karkkia tai leivon mahdollisimman harvoin. Se on ainoa mahdollisuus pitää herkuttelut aisoissa.

Ihonhoitosyntini…
Ehdottomasti epäsäännöllisyys. En vain yksinkertaisesti muista esimerkiksi pestä kasvojani, joka ilta. Mutta yhdestä jutusta olen ehdoton. Meikit pesen aina pois, vaikka kuinka väsyttäisi. En mene koskaan nukkumaan meikit päällä.

Siivoussyntini…
Välttelen roskien viemistä viimeiseen asti. Olen mestari sullomaan roskia pönttöön ja kikkailemaan, jotta välttyisin viemästä niitä. Minua ei ällötä viedä roskia, mutta koen sen vähän liian vaivalloiseksi. Tämä aiheuttaa meillä välillä pientä sanaharkkaa kotosalla.

Hiussyntini…
Pidän tukkaani jatkuvasti kiinni. Minun pitäisi opetella laittamaan hiukseni niin, että olisi luonnollista pitää niitä enemmän auki.


Ystävyyssyntini…
Olen ajoittain todella huono pitämään yhteyttä ystäviini. En juurikaan nauti viestittelystä ja soitan mieluummin, kun haluan vaihtaa kuulumisia. Tosin, olen tässä mammalomalla petrannut myös tätä viestittelyä. Mutta tiedostan tämän piirteen itsessäni ja yritän aika ajoin huudella ystävieni kuulumisien perään. Onneksi se on tänä someaikana kuitenkin aika helppoa.

Pukeutumissyntini…
Nämä lämpimät päivät ovat tehneet sen, että lapseni näkevät minut kotioloissa useimmin löysissä paituleissa ja kalsareissa, kuin kunnon vaatteet päällä. Olen todella mukavuuden haluinen ja luonnonlapsi, mutta pyrin pitämään edes jotkut vaatteet päällä. Talven tullessa, myös vaatteeni lisääntyvät.

Parisuhdesyntini…
Se, että älyän keskittyä mieheeni vasta muutaman huomautuksen jälkeen. Iltaisin, lasten mentyä nukkumaan yritän kirjoittaa blogia ja käsitellä kuvia. Liian usein mieheni joutuu kilpailemaan huomiostani läppärin kanssa. Tämä on taas niitä juttuja, joissa täytyy ehdottomasti petrata.

xx

Jenni S.

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Kommeintoi alas ja seuraa meitä somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla