By Pinjan koru saatu.

Koska välillä on hyvä muistaa, mitä kaikkea hyvää tapahtuu omassa elämässä juuri nyt.

1. Lapset

Lapset ovat toki yleisesti elämän suola ja valo, mutta meidän tytöt ovat juuri nyt aivan parhaassa iässä. Kaksivuotiaan suusta tulee päivittäin letkautuksia, joille nauretaan vedet silmissä ja bebe oppii koko ajan uutta. Nyt pyöritään ja maistellaan ruokia, kohta sitä ryömitään.

2. Ystävät

Oivalsin hetki sitten, miten mahtavia tyyppejä minulla on ympärilläni. Olen onnistunut löytämään itselleni toinen toistaan upeampia ystäviä. Olen todella onnekas.

3. Alkava kevät

Olen kesäihminen, mutta kevät on ehdottomasti suosikki vuodenaikani. Lisääntyvä valo ja lämpö, heräilevä luonto ja se, että kesä on kokonaan edessäpäin, saavat olon kevyeksi ja iloiseksi. Olemme siis vuoden parhaan ajan kynnyksellä.

4. Valoa tunnelin päässä

Vauvan ensimmäisiä kuukausia on varjostanut synkkä ajan jakso, josta kerron teille lisää myöhemmin. Nyt nautin kuitenkin valosta tunnelin päässä. Olemme taas selviämässä yhdestä vaikeudesta.

5. Mammaloma

Tuntuu, että tällä toisella kertaa olen päässyt paljon paremmin sisälle tähän mammalomailuun. Esikoisen kanssa käperryin siihen vauvakuplaan ja vauvaan. Nyt meidän päivissä on muutakin sisältöä, kuten iltapäiväteetä ystävän kanssa. Ja silti pystyn nauttimaan tästä vauva-ajasta ihan täysillä.

Mitkä ovat niitä teidän hyviänne just nyt?

xx

Jenni S.

Kuvat: Hanna Poikkilehto | Editointi: Minä

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla