Olen ristinyt tämän jokapaikan jauhelihakastikkeeksi, koska se oikeasti sopii joka paikkaan. Meillä sitä on syöty riisin ja spagetin kanssa kanssa, tortilloissa, uuniperunan kylkiäisenä. Lisäksi se on todella nopea ja helppo tehdä.

Jokapaikan jauhelihakastike

700 g Jauhelihaa

1 tlk Kidneypapuja

1 tlk Paseerattua tomaattia

1 ps Tortilla mausteseosta

Paista jauheliha ja mausta. Lisää pavut ja paseerattu tomaatti. Anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Tarjoile.

Vinkki: Joskus me lisätään kastikkeen sekaan vielä yksi purkillinen Valio Koskenlaskijan Cheddar ruokajuustoa.

Onko teillä tällaisia monitoimireseptejä, jotka sopivat melkein kaiken kanssa?

xx

Jenni S.

 

Kulinaristisia kokeiluja ja ruuan fiilistelyä löydät myös somesta. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Blogiarkisto

2018