Jokainen äiti tietää Sophie la Girafen. Nuo ranskalaiset klassikko kumilelut. Tuotteita on valmistettu jo yli 50 vuotta ja niitä on nähty myös useiden julkkisten (mm. Madonna ja Tom Cruise) vauvoilla.

Hassua on, että vaikka Sophie la Girafe kumilelut on raskalaisia, niin SLG cometics tuotteet ovat suomalaisen Alva Organics Oy:n kehittämiä ja valmistamia! Myös ihanan ylelliset pakkaukset on suunnitellut suomalainen Aino Nieminen.

Sophie la girafen tuotteet ovat 100% vegaanisia, ne sopivat herkkäihoisille ja niissä on ainoastaan mieto luonnontuoksu, ei lainkaan tuoksuallergeeneja. Tuotteet sopivat siis loistavasti atoopikoille, herkkäihoisille ja allergisille. Ja onhan tuotteet ihania jo pelkästään ylellisen ulkonäkönsä vuoksi, ihana lahja vaikka babyshowereihin tai ristiäisiin. 

Body lotion

Paksu kosteusvoide, jota on kuitenkin helppo levittää ja joka imeytyi nopeasti. Iltahulinoissa suihkun jälkeen olen rasvannut oman ihoni myös tällä, ja ai että iho tuntuu pehmeältä! Enkä vain sano, vaan ihan oikeasti tuntuu! Meidän neidin käsissä on ollut peukalon kynnen kokoisia kuivia iholäiskiä, ja tällä voiteella saatiin ne muutamassa päivässä katoamaan!

Bubble bath

Kylpyvaahto on ollut meillä vähemmän käytössä. Niinä kertoina kun ollaan kokeiltu, niin ensin muutama tippaa ammeen pohjalle ja sen jälkeen vettä paineella perään. Ei vaahtoudu runsaasti, mutta niin, että meidän ysikuinen saa ihmeteltävää. Silmiinhän tätä joutuu joka kerta, kun neiti innostuu läiskyttelemään ja polskuttelemaan ammeessa ja sen takia käyttökerratkin on jäänyt muutamaan. Mikään ihonhoitotuote, ei edes luonnontuotteet, ole tarkoitettu lapsen silmille. 

Baby oil

Tämä! Ihan lemppari! Äidille silmämeikinpoistoaine, sheivauksen jälkeen sääriin, vauvahierontaan ja vaikka mihin! Tekee ihosta aivan ihanan pehmeän ja imeytyy nopeasti! Inhoan öljyjä, joista jää iholle rasvainen olo ja pitää odottaa pitkään, ennen kuin voi öljy kuivuu ja voi pukeutua. 

Tuotteiden hintahaarukka 12-20 euroa, joten ei halvimmasta päästä, mutta mielestäni joka euron arvoisia! 

Kommentit (4)

Vierailija

Moikka! Voisitko sen verran päivittää, että onko blogi loppunut? Ei tarvisi käydä enää turhaan kurkkimassa, jos olisi varma tieto, että olet lopettanut.

Seuraa 

26-vuotias 9.9. esikoisen (Nyytti) saanut sairaanhoitaja, joka opettelee jonkun muun ehdoilla elämistä ja ihastee vauva-arjen ihanuutta! Puhun tasa-arvoisen vanhemmuuden puolesta ja olen sitä mieltä, että vauva tulee osaksi meidän perhettä ja osaksi kaikkea sitä mitä siihen kuuluu. Vanhemmuuden myötä ei tarvitse luopua itselle tärkeistä asioista. 

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat