Vihdoinkin. Huh, olipa rutistus. On se vaan ihana.

Olen puhunut tällä viikolla kuin juuri vauvan saanut. Ja vähän (no, ihan vähän kuitenkin) sellainen olo on ollutkin. Toimitus sai tällä viikolla painosta uuden, ihanan Vauva-lehden. Uudistunut lehti näyttää tältä:

Olemme säästäneet kaiken tärkeän ja tuoneet lehteen ihan uutta luettavaa. Esimerkiksi uudessa Vanhempien kesken -jutussa yksi kysyy ja muut, fiksut ja armolliset, vanhemmat vastaavat. Sarjan ensimmäisessä jutussa vanhemmat pohtivat, mikä on kahden vanhemman perheessä reilu tapa jakaa nukkumis- ja heräilyvuorot, kun vauva valvottaa.

Jokaisessa lehdessä tapaamme myös hyvän hankkeen tehneen äidin, ja tässä lehdessä hän on Johanna Virtanen, joka kehitti imetykseen ja vauvan tuudittamiseen sopivan keinutuolin.

Tästedes tarjoamme lehdessä myös vinkin vanhemmalle, joka tekee itse. Joulukuussa ohjeilla syntyy kaunis tuttiketju.

Uudistuksessa olemme myös antaneet lisää tilaa jutuille, jotka sitä tarvitsevat: esimerkiksi suosittu juttumme, vanhemman omaääninen kertomus, sai lisää tilaa. Tässä lehdessä tarinansa kertoo Saija Vartiainen, joka joutui kokemaan, miten nurjasti jotkut työnantajat suhtautuvat äiteihin.

Ihana olo. Vaikka vähän kyllä jännittää.

Olen iloinen, jos saan palautetta uudesta Vauva-lehdestä. Voit laittaa sitä osoitteeseen vauva@sanoma.com.

Anna

 

 

 

Kommentit (0)