Raudan tarve on hyvin yksilöllistä ja se vaihtelee eri elämäntilanteissa. Raskauden aikana naisen elimistön raudan tarve kasvaa jopa nelinkertaiseksi. Paras tilanne olisi se, että elimistön rautavarastot olisivat täynnä jo ennen raskautta, mutta eri arvioiden mukaan vain 20 prosentilla hedelmöittymisikäisistä naisista on täydet rautavarastot. Ravinto on paras raudan lähde, mutta siitä on vaikeaa saada riittävästi rautaa kasvaneeseen tarpeeseen. Parhaat raudan lähteet ovat punainen liha, täysjyvävilja ja tummanvihreät kasvikset, kuten pinaatti ja parsakaali.

Rautavarastojen ylläpitoon sopii erinomaisesti helposti nautittava ja vatsaystävällinen nestemäinen rautavalmiste. Ramavit mikstuura on klassinen, vahvistava ja piristävä rauta-vitamiinivalmiste, joka auttaa jaksamaan. Ramavitissa on hyvin imeytyvän raudan lisäksi mukana runsaasti B-vitamiineja sekä C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä. Valmiste on kirsikanmakuinen ja makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla ja sorbitolilla. Ramavit mikstuuran valmistuksessa ei ole käytetty yrttejä ja se sopii sekä raskaana oleville että imettäville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ramavit mikstuuraa voi käyttää kuuriluontoisesti tai tarvittaessa, kun tuntee tarvitsevansa lisää vahvistusta ja energiaa. Myynnissä apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ja -osastoilla. Valmistettu Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisätietoja Ramavit mikstuurasta täältä

Itkeekö vauva koliikkiaan?

Lunteen piirteisiin kuuluu jotain hyvääkin rehellisyys. Vauva ikäisenä en juutikaan osallistunut hoitamiseen

Minä hoidin muut asiat. Olen kahdelle pojalleni vaihtanut vaipat ehkä 20 kertaa yhteensä. Ei tullut voittoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla