Tervetuloa. Tämä on aivan uudenlainen vauva.fi. Sivusto on nyt myös Meidän Perheen koti.

Olemme koonneet yhdelle sivustolle kaiken vauvakuumeesta, raskaudesta, vauva-ajasta, lapsen kasvusta ja kehityksestä, perhe-elämästä ja parisuhteesta. Vauva-lehden lisäksi sivusto on nyt Meidän Perhe -lehden koti. Olemme rakentaneet yhdessä Suomen suurimman perhesivuston. Hienoa, että olet täällä!

Sivusto toimii näin: Yläpalkissa ovat sivuston pääalueet (jos käytät tätä tietokoneella). Tarkempi aihejaottelu löytyy yläkulman viivasymbolin alta, myös kännykällä.

Yläpalkissa olevasta ihmishahmon kuvasta pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan.

Jutut löytyvät nyt entistä helpommin. Olemme jakaneet ne aihealueisiin näin: vauvakuume, raskaus, lapsi, perhe, sinä. Lapsi-osiossa ovat jutut kasvatuksesta ja lapsen kehityksestä vauva-ajasta aina teini-ikään saakka.

Perhe-osiossa puolestaan on juttuja esimerkiksi arjesta, päivähoidosta, koulusta, ruoasta ja perhesuhteista. Sinä-osiossa käsitellään vanhemmuutta, isän ja äidin tunteita, parisuhdetta ja hyvää oloa.

Keskustelut jakautuvat kahteen: Aihe vapaa -foorumiin sekä aihekohtaisiin keskusteluihin kuten odottajien ja kuumeilijoiden omiin alueisiin. Olemme tuoneet sivustolle myös asiantuntijoita pitämään omaa keskustelupalstaa. Terveydenhoitaja Mia Astikainen neuvoo odottajia ja pikkulasten vanhempia omalla palstallaan raskauteen, vauvanhoitoon ja imetykseen liittyvissä asioissa ja seksuaalineuvoja ja -terapeutti Marja Kihlström puolestaan aloittaa palstan, jossa hän keskustelee odottajien ja äitien kanssa naisen seksuaalisuudesta. Tällä palstalla kysymyksiä esittävät naiset!

Sivustolla jatkaa joukko tuttuja blogeja, Eppusen kaapilla, Joukolatar ja Lasten matkassa – ja sivustolla on myös kolme uutta blogia. Joukkoomme liittyy Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta sekä kaksi upeaa lifestyle- ja perheblogia, Salla Seppälän Ollie ja Miiman Väri-epä-suora. Olemme iloisia ja ylpeitä, että nämä bloggarit ovat mukana! Kaikki blogit löytyvät blogit-alueelta.

Uudella sivustolla toimitus tekee juttuja yhdessä lukijoiden kanssa. Kun haluat osallistua jutuntekoon, kertoa mielipiteesi tai äänestää, siirry Osallistu-alueelle. Siellä ovat uusimmat haasteet ja kilpailut.

Vauva-lehden tilaajat voivat lukea sivustolla vuoden lehdet näköislehtinä. Lue digilehti -kohta löytyy yläpalkin viivasymbolin takaa, samoin reitti Vauvan upeisiin lisäpalveluihin, lehtitilaukseen ja suosittuihin laskureihimme.

Uusi sivusto on responsiivinen, eli se mukautuu laitteesi kokoon. Voit lukea, kommentoida ja jakaa juttuja myös kännykällä tai tabletilla.

Rekisteröitymisestä vielä! Se kannattaa. Rekisteröityneenä voit:

  • Tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten.
  • Luoda profiilin ja osallistua keskusteluihin nimimerkillä
  • Osallistua keskusteluihin myös yöaikaan, kello 23-07.
  • Merkitä keskustelut, joita haluat seurata.
  • Vastata haasteisiin ja osallistua kilpailuihin.
  • Palata kommentoimiisi artikkeleihin ja keskusteluihin helposti.

Jos olet jo rekisteröitynyt, käyttäjätietosi toimivat edelleen. Kun kirjaudut, voit muokata tietojasi ja esimerkiksi lisätä profiilikuvan. Muista tehdä itsellesi nimimerkki!

Toivottavasti viihdyt.

Sivusto on uusi, ja uusi on aina alku. Sivuston kehittäminen ja parantaminen jatkuu. Anna meille palautetta tästä.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauva, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti ja Radio Aalto järjestävät ilmaisen hyvän mielen joulutapahtuman. Lämpimästi tervetuloa Sanomatalon Mediatorille 12. joulukuuta kello 10–11.30!

Tehdään yhdessä ihana joulu! Tule mukaan virittäytymään joulutunnelmaan hyvän musiikin ja auttamisen voimalla. Päätähtenä esiintyy supersuosittu Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Elias Kaskinen. Joululauluja esittävät nousevat tähdet Ilta ja Mikko Harju sekä Sibelius-lukion upea Tyttökuoro. Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Jari ”Sohvaperuna” Peltola.

Paikalla on tietenkin myös joulupukki. Puuhanurkassa voi tehdä ihania värityskuvia ja askarrella kettunaamareita yhdessä Vauvan ja Meidän Perheen toimituksen kanssa.

Seuraa tapahtuman Facebook-sivua tästä!

Joulutapahtumassa on mukana hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry, jonka tavoitteena on synnyttää hyvän kierre ja antaa lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Mediatorille on tapahtuman aikana mahdollisuus tuoda joululahjoja, jotka Hope kerää ja toimittaa perille vähävaraisille perheille. Lahjoja kaivataan erityisesti nuorille, mutta myös pienemmille lapsille toivotaan joululahjoja. Lahjojen toivotaan olevan uusia ja paketoimattomia.

Tapahtumassa pääset tutustumaan myös HelsinkiMission äiti- ja isämentoritoimintaan ja kohtaamispaikka Albertin olohuoneeseen, joka on senioreiden ja lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Tapahtuman aikana voit ostaa Oppi & ilon tuotteita joululahjaksi. Jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta lahjoitetaan 30 prosenttia Hope ry:lle. Fazer Café tarjoaa tapahtumaan osallistuville kahvia eurolla.

200 ensimmäiselle yllätyslahja!

Huom! Vaunut ja rattaat tulee jättää Sanomatalon pihassa olevaan vartioituun vaunuparkkiin, joka sijaitsee Kiasman/Musiikkitalon kulmalla. Ovilla on opasteet.

Ohjelma:

klo 10 Helsinki Missio ja Hope kertovat toiminnastaan
klo 10.15 Mikko Harju laulaa joululauluja 
klo 10.30 Ilta jatkaa joulutunnelmissa
klo 10.45 Sibelius-lukion Tyttökuoro esiintyy
klo 11.15 päätähtenä supersuosittu Elias Kaskinen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.