Uudella sivustolla aloittaa myös joukko uusia blogeja. Vauva ja Meidän Perhe rakentavat sivustolle blogimaailman, ja tämä on sen alku – josta toimitus on hyvin ylpeä.

Uutena blogina sivustolle siirtyy Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta. Sami kirjoittaa tunteista, rakkaudesta ja pienistä arjen havainnoista – ja yhdistelee niistä ravistelevia ja pakahduttavan kauniita tarinoita. Samin supersuosittu Facebook-sivu jatkaa tutulla tavallaan, mutta blogitekstejä voi jatkossa lukea vauva.fistä. Tervetuloa, Sami!

Toinen uusi blogi on Ollie. Salla Seppälä kirjoittaa äitiydestä ja vauvaperheen arjesta – ja juuri niistä vuosista, kun elämä pienten lasten kanssa on yhtä aikaa sekä ihanaa, kaunista että raskasta. Sallan esikoinen on kolmevuotias ja perheen kuopus, pieni tyttövauva, kolme kuukautta. Toimitus on ihastunut Sallan kuviin ja ideoihin ja blogin kauniiseen arkeen. Kurkatkaapa esimerkiksi synttärien kekseliäät koristeet!

Kolmantena saamme sivustolle Miiman Väri-epä-suoran. Perhe- ja äitiysblogi täydentää vauva.fin lifestyleblogien joukkoa. Luvassa on ainakin aivan ihania muotijuttuja! Talven ihanat vaatevinkit on jo bongattu.

Sivustolla jatkavat myös tutut suosikit Eppusen kaapilla, Joukolatar ja Lasten matkassa.

Lisää blogiuutisia – toivon mukaan – saamme kertoa vielä tänä syksynä.

Vauva, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti ja Radio Aalto järjestävät ilmaisen hyvän mielen joulutapahtuman. Lämpimästi tervetuloa Sanomatalon Mediatorille 12. joulukuuta kello 10–11.30!

Tehdään yhdessä ihana joulu! Tule mukaan virittäytymään joulutunnelmaan hyvän musiikin ja auttamisen voimalla. Päätähtenä esiintyy supersuosittu Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Elias Kaskinen. Joululauluja esittävät nousevat tähdet Ilta ja Mikko Harju sekä Sibelius-lukion upea Tyttökuoro. Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Jari ”Sohvaperuna” Peltola.

Paikalla on tietenkin myös joulupukki. Puuhanurkassa voi tehdä ihania värityskuvia ja askarrella kettunaamareita yhdessä Vauvan ja Meidän Perheen toimituksen kanssa.

Seuraa tapahtuman Facebook-sivua tästä!

Joulutapahtumassa on mukana hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry, jonka tavoitteena on synnyttää hyvän kierre ja antaa lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Mediatorille on tapahtuman aikana mahdollisuus tuoda joululahjoja, jotka Hope kerää ja toimittaa perille vähävaraisille perheille. Lahjoja kaivataan erityisesti nuorille, mutta myös pienemmille lapsille toivotaan joululahjoja. Lahjojen toivotaan olevan uusia ja paketoimattomia.

Tapahtumassa pääset tutustumaan myös HelsinkiMission äiti- ja isämentoritoimintaan ja kohtaamispaikka Albertin olohuoneeseen, joka on senioreiden ja lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Tapahtuman aikana voit ostaa Oppi & ilon tuotteita joululahjaksi. Jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta lahjoitetaan 30 prosenttia Hope ry:lle. Fazer Café tarjoaa tapahtumaan osallistuville kahvia eurolla.

200 ensimmäiselle yllätyslahja!

Huom! Vaunut ja rattaat tulee jättää Sanomatalon pihassa olevaan vartioituun vaunuparkkiin, joka sijaitsee Kiasman/Musiikkitalon kulmalla. Ovilla on opasteet.

Ohjelma:

klo 10 Helsinki Missio ja Hope kertovat toiminnastaan
klo 10.15 Mikko Harju laulaa joululauluja 
klo 10.30 Ilta jatkaa joulutunnelmissa
klo 10.45 Sibelius-lukion Tyttökuoro esiintyy
klo 11.15 päätähtenä supersuosittu Elias Kaskinen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.