Äidit ja isät kertovat, mikä on ihanin onnen- ja rakkaudenhetki vauvan kanssa.

Camilla Lehto, Leon 3,5 kk ja Ville Sandgren

Ville: "Tiesin etukäteen, että vauva tulee olemaan paras ja tärkein asia elämässä, vaikka en tarkalleen tiennytkään miltä se tuntuu. Se kaikki kävi toteen. Onnenhetkiä on, kun vauva antaa hymyn tai nauraa, niissä hetkissä on tunnetta. Leon on alkanut myös kommunikoida ja jutustella, se tuntuu hyvältä."

Karin Ansas ja Waldo, 6 kk

"Kun vauva hymyilee ja vastaa hymyyn – se sulattaa sydämen. Samoin se, kun vauva tunnistaa ääneni ja kääntää päätään äitiä kohti. Waldo on nuorin kolmesta lapsestani, ja rakkaus jakautuu samalla tavalla kaikkien kesken. Kun tulee lapsia lisää, rakkauden määrä vain kasvaa."

Elisa Puolakka ja Kerttu, 5,5 kk (kuvassa vas)

"Olen ihan pakahtua tunteeseen siitä, miten ihana vauva on. Onnea on, kun katsoo vauvaan – ja joka hetki, kun hän nauraa. Meillä heräillään paljon, mutta sekään ei nyt haittaa, sitä elää ikään kuin hurmiossa."

Anu Välimäki ja Tatu, 4,5 kk (kuvassa oik)

"On helppoa olla onnellinen: on osunut sellainen onni kohdalle, että on saanut kaksi tervettä lasta. Tatu syntyi keskosena ja alussa hänestä oli valtava huoli. Kun nyt katson häntä ja esikoistani yhdessä, siinä on kaikki."

Haastattelimme vanhempia LähiTapiolan, Vauvan ja Meidän Perheen yhteisessä Rakkaudesta vauvaan -tapahtumassa Mediatorilla Helsingissä 26.11. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, teitä oli ilo tavata!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus osallistuu Nälkäpäivä-keräykseen. Tule mukaan!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa. Apu on mahdollista lahjoittajien ansiosta.
 
Vauvan ja Meidän Perheen keräyslippaan varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Lämmin kiitos avustasi! Voit osallistua keräykseen tästä linkistä tai siirtymällä lippaaseen alta.