Luvassa on helppokäyttöisyyttä, paljon uusia juttuja, videoita ja upeita blogeja. Meidän Perheen jutut saavat uuden kodin.

Meidän Perheen nettisivu sekä sisarlehti Vauvan nettisivu vauva.fi uudistuvat syksyn aikana. Sivustot saavat uuden teknisen alustan ja muuttuvat responsiivisiksi, eli ne toimivat yhtä hyvin kaikissa laitteissa.

Samalla tapahtuu isoja asioita (joista toimitus on jo tosi innoissaan ja ylpeä!): Yhdistämme toimituksen tekemät jutut ja videot sekä blogit yhdelle sivustolle, josta tulee koko vanhemmuuden ja perhe-elämän nettipalvelu. Jatkossa myös Meidän Perheen nettijutut ilmestyvät tällä sivustolla, joka saa osoitteekseen vauva.fi. Yksi sivusto siis kattaa aiheet vauvakuumeesta raskauteen, synnytykseen, vauva-aikaan, päivähoitoon ja kouluvuosiin ja elämään teini-ikäisen kanssa.

Sivustolle tulee myös uusia upeita blogeja (nimiä pääsemme kertomaan pian!), jotka kertovat perhe-elämästä, parisuhteesta, lapsiperhearjesta ja lasten muodista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutta sisältöä ovat myös videot ja teemakeskustelut. Tuomme sivustolle parhaat asiantuntijat keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidänperhe.fi-sivusto jatkaa toimintaansa ja painottuu keskusteluihin.

Rekisteröidy, se kannattaa!

Juttuja, blogeja ja keskusteluja voi edelleen lukea ja sivustossa osallistua rekisteröitymättä ja kirjautumatta.

Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä kirjautuneille käyttäjille aukeaa uusia ominaisuuksia. Kirjautuneet käyttäjät voivat esimerkiksi tallentaa artikkeleja ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten, merkitä keskustelut joita haluaa seurata ja palata entistä helpommin keskusteluihin, joihin on osallistunut.

Uusi vanhemmuuden sivusto syntyy syys–lokakuussa. Lisää tietoa ja ennakkotärppejä luvassa sitä mukaa, kun saamme uutta valmiiksi! Tervetuloa mukaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla