Luvassa on helppokäyttöisyyttä, paljon uusia juttuja, videoita ja upeita blogeja. Meidän Perheen jutut saavat uuden kodin.

Meidän Perheen nettisivu sekä sisarlehti Vauvan nettisivu vauva.fi uudistuvat syksyn aikana. Sivustot saavat uuden teknisen alustan ja muuttuvat responsiivisiksi, eli ne toimivat yhtä hyvin kaikissa laitteissa.

Samalla tapahtuu isoja asioita (joista toimitus on jo tosi innoissaan ja ylpeä!): Yhdistämme toimituksen tekemät jutut ja videot sekä blogit yhdelle sivustolle, josta tulee koko vanhemmuuden ja perhe-elämän nettipalvelu. Jatkossa myös Meidän Perheen nettijutut ilmestyvät tällä sivustolla, joka saa osoitteekseen vauva.fi. Yksi sivusto siis kattaa aiheet vauvakuumeesta raskauteen, synnytykseen, vauva-aikaan, päivähoitoon ja kouluvuosiin ja elämään teini-ikäisen kanssa.

Sivustolle tulee myös uusia upeita blogeja (nimiä pääsemme kertomaan pian!), jotka kertovat perhe-elämästä, parisuhteesta, lapsiperhearjesta ja lasten muodista.

Uutta sisältöä ovat myös videot ja teemakeskustelut. Tuomme sivustolle parhaat asiantuntijat keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Meidänperhe.fi-sivusto jatkaa toimintaansa ja painottuu keskusteluihin.

Rekisteröidy, se kannattaa!

Juttuja, blogeja ja keskusteluja voi edelleen lukea ja sivustossa osallistua rekisteröitymättä ja kirjautumatta.

Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä kirjautuneille käyttäjille aukeaa uusia ominaisuuksia. Kirjautuneet käyttäjät voivat esimerkiksi tallentaa artikkeleja ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten, merkitä keskustelut joita haluaa seurata ja palata entistä helpommin keskusteluihin, joihin on osallistunut.

Uusi vanhemmuuden sivusto syntyy syys–lokakuussa. Lisää tietoa ja ennakkotärppejä luvassa sitä mukaa, kun saamme uutta valmiiksi! Tervetuloa mukaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauva, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti ja Radio Aalto järjestävät ilmaisen hyvän mielen joulutapahtuman. Lämpimästi tervetuloa Sanomatalon Mediatorille 12. joulukuuta kello 10–11.30!

Tehdään yhdessä ihana joulu! Tule mukaan virittäytymään joulutunnelmaan hyvän musiikin ja auttamisen voimalla. Päätähtenä esiintyy supersuosittu Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Elias Kaskinen. Joululauluja esittävät nousevat tähdet Ilta ja Mikko Harju sekä Sibelius-lukion upea Tyttökuoro. Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Jari ”Sohvaperuna” Peltola.

Paikalla on tietenkin myös joulupukki. Puuhanurkassa voi tehdä ihania värityskuvia ja askarrella kettunaamareita yhdessä Vauvan ja Meidän Perheen toimituksen kanssa.

Seuraa tapahtuman Facebook-sivua tästä!

Joulutapahtumassa on mukana hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry, jonka tavoitteena on synnyttää hyvän kierre ja antaa lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Mediatorille on tapahtuman aikana mahdollisuus tuoda joululahjoja, jotka Hope kerää ja toimittaa perille vähävaraisille perheille. Lahjoja kaivataan erityisesti nuorille, mutta myös pienemmille lapsille toivotaan joululahjoja. Lahjojen toivotaan olevan uusia ja paketoimattomia.

Tapahtumassa pääset tutustumaan myös HelsinkiMission äiti- ja isämentoritoimintaan ja kohtaamispaikka Albertin olohuoneeseen, joka on senioreiden ja lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Tapahtuman aikana voit ostaa Oppi & ilon tuotteita joululahjaksi. Jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta lahjoitetaan 30 prosenttia Hope ry:lle. Fazer Café tarjoaa tapahtumaan osallistuville kahvia eurolla.

200 ensimmäiselle yllätyslahja!

Huom! Vaunut ja rattaat tulee jättää Sanomatalon pihassa olevaan vartioituun vaunuparkkiin, joka sijaitsee Kiasman/Musiikkitalon kulmalla. Ovilla on opasteet.

Ohjelma:

klo 10 Helsinki Missio ja Hope kertovat toiminnastaan
klo 10.15 Mikko Harju laulaa joululauluja 
klo 10.30 Ilta jatkaa joulutunnelmissa
klo 10.45 Sibelius-lukion Tyttökuoro esiintyy
klo 11.15 päätähtenä supersuosittu Elias Kaskinen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.