Luvassa on helppokäyttöisyyttä, paljon uusia juttuja, videoita ja upeita blogeja.

Vauva.fi uudistuu syksyn aikana. Sivusto saa uuden teknisen alustan ja ulkoasun ja paljon uutta sisältöä.

Uusi sivusto on responsiivinen, eli se toimii yhtä hyvin kaikissa laitteissa. Keskustelut, jutut ja blogit toimivat entistä paremmin myös älypuhelimella ja tabletilla.

Lisää luettavaa kaikille vanhemmille

Samalla tapahtuu isoja asioita (joista toimitus on jo tosi innoissaan ja ylpeä!): Uusi vauva.fi on koko vanhemmuuden ja perhe-elämän nettipalvelu. Jatkossa myös Meidän Perhe -lehden nettijutut ilmestyvät samalla sivustolla, ja sama sivusto kattaa aiheet vauvakuumeesta raskauteen, synnytykseen, vauva-aikaan, päivähoitoon ja kouluvuosiin ja elämään teini-ikäisen kanssa.

Sivustolle tulee myös uusia upeita blogeja (nimiä pääsemme kertomaan pian!), jotka kertovat perhe-elämästä, parisuhteesta, lapsiperhearjesta ja lasten muodista.

Uutta sisältöä ovat myös videot ja teemakeskustelut. Vauva tuo sivustolleen parhaat asiantuntijat keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Uutta myös keskusteluissa

Suosittu keskustelualue Aihe vapaa jatkaa jotakuinkin ennallaan – teknisen alustan vaihtaminen tekee keskustelusta sujuvampaa.

Voit lukea artikkeleita ja blogeja entiseen tapaan kirjautumatta palveluun. Aihe vapaan keskusteluihin voit osallistua kirjautumatta muulloin kuin yöaikaan (kirjautumista käytetään kello 23–07).

Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä kirjautuneille käyttäjille aukeaa uusia ominaisuuksia. Kirjautuneet käyttäjät voivat esimerkiksi tallentaa artikkeleja ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten, merkitä keskustelut joita haluaa seurata ja palata entistä helpommin keskusteluihin, joihin on osallistunut.

Sivusto uudistuu syys–lokakuussa. Lisää tietoa ja ennakkotärppejä luvassa sitä mukaa, kun saamme uutta valmiiksi!

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus osallistuu Nälkäpäivä-keräykseen. Tule mukaan!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa. Apu on mahdollista lahjoittajien ansiosta.
 
Vauvan ja Meidän Perheen keräyslippaan varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Lämmin kiitos avustasi! Voit osallistua keräykseen tästä linkistä tai siirtymällä lippaaseen alta.