Vauva 2/92:

"College-neulos on lastenvaatteiden suursuosikki", kerrottiin muotijutussa, joka oli otsikoitu Reipasta ja värikästä puuhapepuille. Vasemmanpuoleinen, erikoisella päähineellä varustettu asu on muuten kirahvipuku.
Vauva 2/92: "College-neulos on lastenvaatteiden suursuosikki", kerrottiin muotijutussa, joka oli otsikoitu Reipasta ja värikästä puuhapepuille. Vasemmanpuoleinen, erikoisella päähineellä varustettu asu on muuten kirahvipuku.
Vauva 1/92:

Näin värikkäillä rattailla matkasi ysärivaavi Vauva-lehden ihka ensimmäisessä numerossa. "Todella söpö, mutta vaaleana ja pehmeänä kangas saattaa likaantua helposti. Sopii parhaiten kaupunkikäyttöön", arvioitiin Minni ja Mikki -kuosisia rat
Vauva 1/92: Näin värikkäillä rattailla matkasi ysärivaavi Vauva-lehden ihka ensimmäisessä numerossa. "Todella söpö, mutta vaaleana ja pehmeänä kangas saattaa likaantua helposti. Sopii parhaiten kaupunkikäyttöön", arvioitiin Minni ja Mikki -kuosisia rat
Vauva 8/96:

Baby in space – ei, vaan talvihaalarimuotia vuodelta 1996. "Muodikas vauva pukeutuu nyt hopeiseen haalariin", kerrottiin kuvatekstissä.
Vauva 8/96: Baby in space – ei, vaan talvihaalarimuotia vuodelta 1996. "Muodikas vauva pukeutuu nyt hopeiseen haalariin", kerrottiin kuvatekstissä.

Tältä näytti pienten muoti 90-luvun ensimmäisissä Vauva-lehdissä.

Vauva-lehti on ollut mukana vauvaperheiden arjessa jo 20 vuotta. Tältä näytti pienten muoti 90-luvun lehdissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla