Kuva: <span class="photographer">Kela/Annika Söderblom</span>
Kuva: Kela/Annika Söderblom

Uutta äitiyspakkausta jaetaan keväällä sen jälkeen, kun edellinen pakkaus on jaettu loppuun.

Uutta äitiyspakkausta aletaan jakaa keväällä sen jälkeen, kun edellinen pakkaus on jaettu loppuun. Uutta uudessa äitiyspakkauksessa on nykyasuun päivitetty kuolalappu, muistona äitiyspakkauksen alkutaipaleelta.

Uudesta pakkauksesta löytyy myös toiset sukat ja lapaset vauvalle.

Yhteensä 49 tuotetta

Muuten keväällä jakoon tulevan äitiyspakkauksen tuotevalikoima noudattaa samaa linjaa kuin aikaisemminkin. Tekstiilien kuosit ovat uusia, värimaailmaa ovat muun muassa oranssi, ruskea, vaaleansininen ja liila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äitiyspakkauksessa on yhteensä 49 erilaista tuotetta. Äitiyspakkaus uusittiin edellisen kerran syksyllä 2012.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuolalappu, toivottu uutuus

Käytännöllinen kuolalappu on mukana uudessa äitiyspakkauksessa asiakkaiden toiveesta, Kelasta kerrotaan.

Kuolalappu oli alkuaikojen äitiyspakkauksessa pitseillä somistettu puuvillakaulus, joka suojasi vauvan vaatteita maitopulautuksilta.

Uudessa, pehmeässä kuolalapussa kirmaavat kirahvit.

Jaettu jo 75 vuotta

Suomalaisen äitiyshuollon ylpeydenaihetta, äitiyspakkausta, on jaettu perheille jo yli 75 vuoden ajan. Alkuvuosina pakkauksen saivat vain vähävaraiset, mutta pian siitä tuli valtion lahja kaikille vauvaperheille.

Äitiysavustukseksi perheet voivat valita joko 140 euroa verottomana tai äitiyspakkauksen. Ensisynnyttäjistä lähes kaikki valitsevat äitiyspakkauksen.

Kaikki lapsiperheisiin liittyvät asiat voi hoitaa netissä osoitteessa kela.fi.

Lue lisää

Kela.fi: Uusi äitiyspakkaus 2014

siistejä,perusvaatteita:) kiva pakkaus.tuntuu olevan nykypäivän trendi että kaikki on oltava polarn.o pyrettiä yms muuta jo heti vastasytyneelle vaikkei juuri olisi varaakaan.vauva kasvaa niin mahotonat vauhtia että älytöntä maksaa hirveitä vaatteista.pitäsi olla tyytyväinen että meillä vielä mahdollisuus saada tälläinen pakkaus.tietty ymmärtää jos monta lasta ja on jo ennestään paljon vaatetta.niin sitten ottaa rahana mutta turhamaista vaatteiden väreistä yms aina valittaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla