Lahja sinulle: teemalehti täynnä tunnetta ja äitien kauneimpia tarinoita

Kokosimme yhteen Vauva-lehden koskettavimmat tarinat. Ne kertovat odotusajan peloista, synnytyksestä, imetyksestä ja äidin tunteista ihan pienen vauvan kanssa. Uusi digiliite on maksuton.

Miltä tuntuu odottaa esikoista, kun raskaus saakin yllättävän käänteen? Entä mitä kokee äiti, kun imetys ei suju odotusten mukaan? Ja millaista on pohtia, oliko sittenkään valmis uuteen odotukseen? Myös Vauva.fi:n lukijat paljastavat, miltä tieto raskaudesta tuntui.

Voit lukea lehden Vauvan omassa sovelluksessa, joka löytyy Appstoresta tai Google Playsta hakusanalla Vauva. Sovelluksen kuvakkeen tunnistat tästä kuvasta.

Jos olet painetun Vauva-lehden tilaaja, voit lisäksi lukea sovelluksessa aiemmin ilmestyneitä lehtiä.Vauva, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti ja Radio Aalto järjestävät ilmaisen hyvän mielen joulutapahtuman. Lämpimästi tervetuloa Sanomatalon Mediatorille 12. joulukuuta kello 10–11.30!

Tehdään yhdessä ihana joulu! Tule mukaan virittäytymään joulutunnelmaan hyvän musiikin ja auttamisen voimalla. Päätähtenä esiintyy supersuosittu Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuttu Elias Kaskinen. Joululauluja esittävät nousevat tähdet Ilta ja Mikko Harju sekä Sibelius-lukion upea Tyttökuoro. Tapahtuman juontaa televisiosta tuttu Jari ”Sohvaperuna” Peltola.

Paikalla on tietenkin myös joulupukki. Puuhanurkassa voi tehdä ihania värityskuvia ja askarrella kettunaamareita yhdessä Vauvan ja Meidän Perheen toimituksen kanssa.

Seuraa tapahtuman Facebook-sivua tästä!

Joulutapahtumassa on mukana hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry, jonka tavoitteena on synnyttää hyvän kierre ja antaa lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Mediatorille on tapahtuman aikana mahdollisuus tuoda joululahjoja, jotka Hope kerää ja toimittaa perille vähävaraisille perheille. Lahjoja kaivataan erityisesti nuorille, mutta myös pienemmille lapsille toivotaan joululahjoja. Lahjojen toivotaan olevan uusia ja paketoimattomia.

Tapahtumassa pääset tutustumaan myös HelsinkiMission äiti- ja isämentoritoimintaan ja kohtaamispaikka Albertin olohuoneeseen, joka on senioreiden ja lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Tapahtuman aikana voit ostaa Oppi & ilon tuotteita joululahjaksi. Jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta lahjoitetaan 30 prosenttia Hope ry:lle. Fazer Café tarjoaa tapahtumaan osallistuville kahvia eurolla.

200 ensimmäiselle yllätyslahja!

Huom! Vaunut ja rattaat tulee jättää Sanomatalon pihassa olevaan vartioituun vaunuparkkiin, joka sijaitsee Kiasman/Musiikkitalon kulmalla. Ovilla on opasteet.

Ohjelma:

klo 10 Helsinki Missio ja Hope kertovat toiminnastaan
klo 10.15 Mikko Harju laulaa joululauluja 
klo 10.30 Ilta jatkaa joulutunnelmissa
klo 10.45 Sibelius-lukion Tyttökuoro esiintyy
klo 11.15 päätähtenä supersuosittu Elias Kaskinen

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.