Lahja sinulle: teemalehti täynnä tunnetta ja äitien kauneimpia tarinoita

Kokosimme yhteen Vauva-lehden koskettavimmat tarinat. Ne kertovat odotusajan peloista, synnytyksestä, imetyksestä ja äidin tunteista ihan pienen vauvan kanssa. Uusi digiliite on maksuton.

Miltä tuntuu odottaa esikoista, kun raskaus saakin yllättävän käänteen? Entä mitä kokee äiti, kun imetys ei suju odotusten mukaan? Ja millaista on pohtia, oliko sittenkään valmis uuteen odotukseen? Myös Vauva.fi:n lukijat paljastavat, miltä tieto raskaudesta tuntui.

Voit lukea lehden Vauvan omassa sovelluksessa, joka löytyy Appstoresta tai Google Playsta hakusanalla Vauva. Sovelluksen kuvakkeen tunnistat tästä kuvasta.

Jos olet painetun Vauva-lehden tilaaja, voit lisäksi lukea sovelluksessa aiemmin ilmestyneitä lehtiä.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus osallistuu Nälkäpäivä-keräykseen. Tule mukaan!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa. Apu on mahdollista lahjoittajien ansiosta.
 
Vauvan ja Meidän Perheen keräyslippaan varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Lämmin kiitos avustasi! Voit osallistua keräykseen tästä linkistä tai siirtymällä lippaaseen alta.