Kuvat: Tuomas Kolehmainen, Jouni Harala, Milka Alanen, Juha Salminen
Kuvat: Tuomas Kolehmainen, Jouni Harala, Milka Alanen, Juha Salminen

Vauva ja Meidän Perhe kasvattavat kolumnien ja blogien määrää.

Vauva.fi julkaisee Vauva-lehden ja Meidän Perhe -lehden kolumnit sekä suosittuja blogeja.

Meidän Perheen kolumnistina aloittaa helmikuussa toimittaja ja kolmevuotiaan lapsen äiti Maria Veitola. Ensimmäisessä kolumnissaan Maria kirjoittaa hetkistä, jolloin äidillä menee hermo. Kuinka monta kertaa äiti pystyy nielemään kiukun ja olemaan rauhallinen ja viisas? Entä kun se ei onnistu?

"Lapsi itki, koska mylvin kuin hullu."

Marian ensimmäisen kolumnin voit lukea täältä.

Vauva-lehden suosittuna kolumnistina jatkaa juontaja, toimittaja ja kahden lapsen äiti Marja Hintikka. Marja kirjoittaa jaksamisesta, univajeesta, riittämättömyydestä ja armollisuuden oppimisesta. Marjan kolumnit voit lukea täältä.

"Pomppasin ylös kauhun vallassa – meinasin juuri musertaa vastasyntyneeni ahterini alle! Millainen äiti toimii niin?"

Uutena kolumnistina Vauva-lehdessä sekä sivustolla aloittaa näyttelijä ja kirjailija Sanna Stellan. Sanna on 3- ja 6-vuotiaiden lasten äiti, ja odottaa kolmatta lastaan. Sannan ensimmäinen kolumni ilmestyy 11. maaliskuuta, myös vauva.fissä.

"Meille tulee vauva. Numero kolmonen. Hankittiin kissa ja koira vauvakuumetta lievittämään, mutta oho, tuli myös vauva."

Vauva.fi kasvattaa myös blogimaailmaansa: kaikki blogit ovat blogiosiossa. Blogiosiossa ilmestyy muun muassa supersuosittu Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta. Blogin teksteistä julkaistaan helmikuussa myös kirja, jonka kustantaa Kosmos. Sami kirjoittaa rakkaudesta, ihmisten suhteista ja perhe-elämästä. Pääset blogiin tästä.

"Isi, katso kun näytän, mitä opin tanssitunnilla. Isi, miksi et katso. Se on aina yhtä havahduttavaa. Jäädä kiinni housut kintuissa sosiaalisesta mediasta, kun lapsi haluaisi näyttää jotain itselle tärkeää."

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus osallistuu Nälkäpäivä-keräykseen. Tule mukaan!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa. Apu on mahdollista lahjoittajien ansiosta.
 
Vauvan ja Meidän Perheen keräyslippaan varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Lämmin kiitos avustasi! Voit osallistua keräykseen tästä linkistä tai siirtymällä lippaaseen alta.