Vauva ja Meidän Perhe avaavat sivustonsa lukijabloggareille. Voit hakea mukaan blogiyhteisöön.

Onko sinulla kertomaton tarina? Tule mukaan Vauvan ja Meidän Perheen uuteen blogiyhteisöön, ja kerro tarinasi blogissa.

Avaamme sivustolle blogiyhteisön, ja haemme siihen nyt ensimmäisiä lukijabloggareita. Toivomme, että blogisi kertoo elämänvaiheesta, muutoksesta tai tilanteesta, johon muut lapsiperheiden vanhemmat voivat samastua. Joukkoon sopisi esimerkiksi blogi, joka kertoo lapsettomuudesta ja sen hoidosta, raskaudesta, uudesta yrityksestä imettää aiemmin pieleen menneen imetyksen jälkeen, uudesta perhearjesta eron jälkeen, teinin vanhemmuudesta, työn ja perhe-elämän yhdistämisestä tai vaikkapa arjesta päivähoidon ammattilaisen näkökulmasta.

Tai tarinasi voi olla jokin ihan muu – kiinnostavampi kuin me osaammekaan kuvitella. Voit pitää blogia myös nimimerkillä, etenkin jos se on aiheen takia tärkeää.

Bloggarina saat käyttöösi Suomen suurimman vanhemmuusmedian alustan: vauva.fi tavoittaa joka viikko 550 000 kävijää. Kerrot tarinaasi omin sanoin, kuvin tai vaikka videolla, ja sitoudut Vauvan ja Meidän Perheen arvoihin: lapsimyönteisyyteen ja lapsen kunnioittamiseen. Blogiyhteisön blogeissa ei voi olla omaa mainontaa tai niin kutsuttua affiliate-markkinointia. Esimerkiksi arvontoja voit tehdä, kunhan sovit niistä toimituksen kanssa.

Tahdotko tarinasi sivuillemme? Ehdota sitä päätoimittaja Annalle, anna.ruohonen@sanoma.com.

Tervetuloa mukaan.

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja tai pienen lapsen vanhempi, vastaa kyselyyn! Osallistut samalla viiden Oppi & ilo -tuotepalkinnon arvontaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus osallistuu Nälkäpäivä-keräykseen. Tule mukaan!

Punainen Risti auttaa eniten apua tarvitsevia ihmisiä kaikkialla maailmassa. Myös täällä Suomessa. Apu on mahdollista lahjoittajien ansiosta.
 
Vauvan ja Meidän Perheen keräyslippaan varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Lämmin kiitos avustasi! Voit osallistua keräykseen tästä linkistä tai siirtymällä lippaaseen alta.