Kuvat
iStock

Tervetuloa lukemaan vanhemmuussisältöjä Helsingin Sanomien perheosiosta!

Vauvan ja Meidän Perheen toimitus on liittynyt osaksi Helsingin Sanomia. Perhetoimituksen uudet jutut löytyvät nyt Helsingin Sanomien osiosta hs.fi/perhe. Sinne rakentuu vanhemmuutta, kasvatusta ja perhearkea käsittelevä kokonaisuus, jossa on paljon tuoretta ja laadukasta luettavaa joka viikko. Jutut tuottaa uusi yhteistoimitus, jossa työskentelevät Meidän Perheen, Vauvan ja HS:n toimittajat.

Vauva- ja Meidän Perhe -lehdet ilmestyvät normaalisti, ja lukuoikeudet Vauvan ja Meidän Perheen digilehtiin säilyvät tilaajilla ennallaan. Näköislehtiä pääset lukemaan jatkossakin osoitteessa Digilehdet.fi.

Voit lukea Vauvan ja Meidän Perheen aiemmin julkaistuja artikkeleita vauva.fi:ssä maaliskuun loppuun asti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Osa jutuista oli vauva.fi:ssä aiemmin maksullisia tähtiartikkeleita. HS.fi:ssä puhumme timanttiartikkeleista. Niiden lukeminen vaatii Helsingin Sanomien digitilausta, HS Digi. Saat Helsingin Sanomien digitaalisen tilauksen käyttöösi kuukaudeksi maksutta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa. Löydät Vauvan ja Meidän Perheen Facebookista: facebook.com/vauvalehti ja facebook.com/meidanperhe, Instagramista: @vauvalehti ja @meidanperhelehti, ja Twitteristä: @vauvalehti ja @meidanperhe

Keskustelupalsta jatkaa toimintaansa vauva.fi:ssä toimituksesta erillisenä. Palstan kehittäminen keskustelualustana jatkuu.

Haluatko lähettää palautetta? Voit käyttää yhteydenotossa palautelomaketta. Aihe Vapaata ja keskustelupalstaa koskevat viestit voit laittaa sähköpostiin aihevapaa@sanoma.com. Tilaukseesi liittyvät asiat voit hoitaa osoitteessa oma.sanoma.com.

10 kysymystä ja vastausta muutoksesta

1. Mikä muuttuu?

Jatkossa löydät perhesisällöt osoitteesta hs.fi/perhe. Muutos johtuu siitä, että Meidän Perhe- ja Vauva-lehdet ovat siirtyneet osaksi Helsingin Sanomia. Uusille sivustoille rakentuu vanhemmuutta, kasvatusta ja perhearkea käsittelevä kokonaisuus, jossa on paljon tuoretta ja laadukasta luettavaa joka viikko.

Jutut tuottaa uusi yhteistoimitus, jossa työskentelevät Meidän Perheen, Vauvan ja HS:n toimittajat. Lisäksi löydät Meidän Perheen ja Vauvan myös sosiaalisesta mediasta. Facebook: facebook.com/vauvalehti ja facebook.com/meidanperhe, Instagram: @vauvalehti ja @meidanperhelehti, Twitter: @vauvalehti ja @meidanperhe

2. Olen Vauvan/Meidän Perheen tilaaja. Mistä löydän jatkossa tilaukseni digitaalisen sisällön?

Jatkossa löydät sisällön osoitteesta hs.fi/perhe.

3. Tarvitsenko HS:n digitilausta, jotta pääsen lukemaan perhesisältöjä verkossa? Muuttuuko tilaukseni hinta? Tarvitsenko uudet tunnukset ja salasanat?

Osoitteesta hs.fi/perhe löytyy edelleenkin paljon artikkeleita, joita pääset lukemaan myös ilman tilausta.

Osa jutuista oli vauva.fi:ssä aiemmin maksullisia tähtiartikkeleita. HS.fi:ssä puhumme timanttiartikkeleista. Niiden lukeminen vaatii Helsingin Sanomien digitilausta, HS Digi. Saat Helsingin Sanomien digitaalisen tilauksen käyttöösi kuukaudeksi maksutta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti. Tilin luomiseen tarvitset uudet tunnukset.

Meidän Perhe -lehden ja Vauvan tilaushinnat eivät muutu.

4. Mistä saan tehtyä uuden tilauksen? Mistä näen, millainen tilaus minulla on?

Voit tehdä Helsingin Sanomien digitilauksen sekä tilata Vauva & Meidän Perhe -lehdet osoitteesta oma.sanoma.fi. Samassa osoitteessa voit tarkastella kaikkia omia tilauksiasi Sanomilla.

HS:n sovelluksesta ja osoitteesta hs.fi löydät perhesisältöjen lisäksi päivittäisen uutissisällön, HS:n näköislehden ja monipuolisesti lifestylesisältöä hyvinvoinnista ruokaan. Lisäksi luettavanasi on laajasti mm. tiede- ja kulttuurisisältöjä sekä Kuukausiliite ja Nyt-liite.

Voit kokeilla HS Digiä maksutta kuukauden ajan. Kokeilujakso päättyy automaattisesti.

5. Ilmestyvätkö Meidän Perhe ja Vauva yhä normaalisti? Milloin seuraava numero ilmestyy?

Vauva- ja Meidän Perhe -lehdet ilmestyvät normaalisti. Seuraava Meidän Perhe -lehti ilmestyy 6.2.2020 ja Vauva-lehti 13.2.2020. 

Lukuoikeudet Vauvan ja Meidän Perheen digilehtiin säilyvät tilaajilla ennallaan. Näköislehtiä pääsee lukemaan jatkossakin osoitteessa Digilehdet.fi: digilehdet.fi/meidanperhe ja digilehdet.fi/vauva.

6. Mitä Vauva.fi:lle tapahtuu? Siirtyvätkö Vauva.fi:n vanhat jutut uuteen osoitteeseen?

Vauva.fi:n sisältö on luettavissa vielä maaliskuun loppuun asti. Vauva.fi:n vanhat jutut eivät siirry HS:n alle. Aihe Vapaa -keskustelupalsta säilyy Vauva.fissä toimituksesta erillisenä.

7. Mitä tapahtuu keskusteluille Aihe Vapaa -palstalla?

Keskustelupalsta jatkaa toimintaansa vauva.fi:ssä toimituksesta erillisenä. Palstan kehittäminen keskustelualustana jatkuu. Vauva- ja Meidän Perhe -lehtien digitaaliset sisällöt löydät jatkossa uudesta kotipaikasta hs.fi/perhe.

8. Mitä tapahtuu blogeille? 

Vauva.fi:n blogit eivät jatka HS:n alla.

9. Mistä Vauvan ja Meidän Perheen podcastit löytyvät jatkossa? 

Vauvan ja Meidän Perheen podcastit KiukkupodcastTeinit, niitä on vain pakko rakastaa sekä Vauvakuiskaajat löytyvät edelleen Suplasta

10. Mistä Meidän Perheen ja Vauvan somekanavat löytyvät?

Löydät Vauvan ja Meidän Perheen Facebookista: facebook.com/vauvalehti ja facebook.com/meidanperhe, Instagramista: @vauvalehti ja @meidanperhelehti, ja Twitteristä: @vauvalehti ja @meidanperhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla