Yksi tunteikkammista hetkistä oli, kun näin pojan isänsä sylissä, Susanna Mustajärvi kertoo synnytyksen jälkeisistä tunnelmista.
Yksi tunteikkammista hetkistä oli, kun näin pojan isänsä sylissä, Susanna Mustajärvi kertoo synnytyksen jälkeisistä tunnelmista.

Susanna Mustajärvi ja hänen puolisonsa saivat viikonloppuna esikoispoikansa. 

Vauva.fissä Meidän Combo by Susanna -blogia kirjoittava ex-missi ja -fitnessurheilija Susanna Mustajärvi synnytti juhannuksena esikoisensa.

Mustajärvi kertoo Vauva-lehdelle synnytyksen olleen pitkä, mutta menneen kuitenkin hyvin. Synnytyksen jälkeiset tunnelmat olivat Mustajärvelle ainutkertaisia. 

– Itkin onnesta, vihdoin hän on täällä. Toinen tunteikas hetki oli, kun näin pojan isänsä sylissä. Olen onnekas. Nyt minulla on oma perhe ja he ovat elämäni miehet. En ole koskaan ennen kokenut näin suurta onnea, Mustajärvi kommentoi. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Bloggaaja kertoi vauvan syntymästä Instagramissa isän ja pojan herkällä kuvalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuva: Instagram / @susanna_mustajarvi

– Sometauko teki tehtävänsä. Oli ikimuistoinen juhannus, Mustajärvi kirjoittaa kuvatekstiin.

– Nyt eletään vain tätä hetkä. Hän on täydellinen, onnellinen äiti jatkaa.

Ex-fitnesstähti Mustajärvi kertoi ennen juhannusta pistävänsä somekanavansa tauolle, sillä hän halusi kunnolla rauhoittua juhannuksen viettoon. Rauhallinen juhannus vaihtui kuitenkin iloiseen perhetapahtumaan. Mustajärven sometauko piti, ja hän kertoi vauvan syntymästä vasta viikonlopun jälkeen.

Tammikuussa Mustajärvi kertoi, että hän ehti kumppaninsa kanssa yrittää vauvaa puolitoista vuotta, ennen kuin raskaustesti näytti plussaa. Mustajärven miettiessä tulevaa vauva-aikaa hän toivoi uuden perheenjäsenen solahtavan mukaan perheen aktiiviseen arkeen. 

Mustajärvi ja hänen puolisonsa ovat olleet yhdessä kolme vuotta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla