Heidi ja Toni Nieminen menivät naimisiin 2015. Heillä on kaksi yhteistä lasta sekä molemmilla kaksi lasta aiemmista liitoistaan. Kuva: <span class="photographer">Ville Honkonen / Sanoma-arkisto</span>
Heidi ja Toni Nieminen menivät naimisiin 2015. Heillä on kaksi yhteistä lasta sekä molemmilla kaksi lasta aiemmista liitoistaan. Kuva: Ville Honkonen / Sanoma-arkisto

Toni ja Heidi Niemisellä on nyt kaksi yhteistä lasta. Toni kertoi onnellisesta uutisesta somessa. 

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen sekä hänen vaimonsa Heidi Nieminen ovat nyt myös pienen tyttövauvan vanhempia. Vauva syntyi Oulun yliopistollisessa sairaalassa.

Toni kertoi onnellisesta perhetapahtumasta Instagramissa tiistaiaamuna.  

– Huomenta maailma! Pieni prinsessa on nähnyt päivänvalon. On nämä kaksi kovia mimmejä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenta maailma! Pieni prinsessa on nähnyt päivän valon! On nämä kaksi kovia mimmejä!

Henkilön Toni Nieminen (@tmitoni) jakama julkaisu

Heidi ja Toni menivät naimisiin vuonna 2015. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa Topias syntyi syksyllä 2017. Lisäksi kummallakin on kaksi kouluikäistä tytärtä aiemmista suhteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toivottavasti ovat aikuistuneet sen verran, että jos ja kun parisuhteessa tulee kahnausta, niin selvittävät asiansa jossain muualla kuin instassa tms. Kummallakin sen ikäisiä lapsia, että häpeävät jo näitä riitoja.

Vierailija

Heidillä 2 omaa samaten Tonilla ja 2 yhteistä. Eroja tulee vaikkei ole yhtäkään lasta. Toivottavasti tässä tapauksessa ei eroa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla