Viikkokirjeen tilaajana saat juuri sinua kiinnostavat jutut ja osallistut upeisiin tuotearvontoihin! Helmikuussa voit voittaa SmartMax-rakenteluleluja.

Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi ja/tai lapsesi iän perusteella. Raskauden aikana ja vauvavuonna saat viikkokirjeen mukana kohdennettua sisältöä joka viikko, lapsen kasvaessa vähintään kerran kuukaudessa. Voit tilata kirjeeseen myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut lapsen kehityksestä, kasvatuksesta ja vanhemmuudesta.

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, voit voittaa SmartMax-rakentelulelun! Vuoden lelu -voittajaksi rakentelulelujen sarjassa valittu SmartMax Start Plus -starttipaketti sisältää magneettisen rakennussarjan perusosia. Magneettisen rakentelusarjan kanssa niin taaperot kuin koululaisetkin voivat tutustua magnetismiin ja tutkia, miten osat vetävät toisiaan puoleensa tai hylkivät toisiaan. Setti on yhteensopiva kaikkien SmartMax-tuotteiden kanssa. Ikäsuositus 1+. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Arvonta tehdään kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken 14.2.2019.

Kuva: Leikkien
Kuva: Leikkien

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä