Uutiskirjeen tilaajana saat juuri sinua kiinnostavat jutut ja osallistut upeisiin arvontoihin. Nyt voit voittaa Playmobil Movie -leluja!

Playmobil-hahmot seikkailevat nyt myös elokuvassa! Playmobil Movie -elokuva on ensi-illassa 25.9.

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi ja/tai lapsesi iän perusteella. Raskauden aikana ja vauvavuonna saat viikkokirjeen mukana kohdennettua sisältöä joka viikko, lapsen kasvaessa vähintään kerran kuukaudessa. Voit tilata kirjeeseen myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana joka viikkoa myös Vauva.fin uusimmat jutut lapsen kehityksestä, kasvatuksesta ja vanhemmuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, osallistut Playmobil Movie -lelusettien arvontaan! Arvomme kolmelle viikkokirjeen tilaajalle Hevonen ja Marla- ja Rosvovankkurit-tuotepaketit, ja yhden palkinnon arvo on 47,90 euroa. Arvonta suoritetaan 25.10.2019 kaikkien viikkokirjeen tilaajien kesken.

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla