Viikkokirjeen tilaajana saat juuri sinua kiinnostavat jutut ja osallistut upeisiin tuotearvontoihin! Nyt voit voittaa Samasta padasta 2: Puolessa tunnissa -kirjan!

Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi ja/tai lapsesi iän perusteella. Raskauden aikana ja vauvavuonna saat viikkokirjeen mukana kohdennettua sisältöä joka viikko, lapsen kasvaessa vähintään kerran kuukaudessa. Voit tilata kirjeeseen myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut lapsen kehityksestä, kasvatuksesta ja vanhemmuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, voit voittaa uutuuskirjan Samasta padasta 2: Puolessa tunnissa — kirja joka saa nirsonkin nauttimaan ruoasta (Readme.fi, 2019). Outi Väisäsen ja Riitta Kantinkosken kirja ratkoo ruuhkavuosia elävän arjen ruokapulmia. Kirjan reseptit sopivat myös vauvalle ja ilahduttavat erityisesti sellaista, jonka perheeseen kuuluu nirsoilija. Arvomme kolme kirjaa, ja yhden palkinnon arvo on 38 euroa. Arvonta tehdään 7.3.2019. 

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Sisältö jatkuu mainoksen alla