Ihan uutta: viikkokirjeessä saat sinua kiinnostavat jutut lapsesi kehityksestä. Tilaajana osallistut myös upeisiin tuotearvontoihin – marraskuussa voit voittaa Duplo-numerojunan!

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä

Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajana:

1) Saat tuoreinta tutkittua tietoa ja vertaistukea juuri oikeaan aikaan. Viikkokirje kohdennetaan sinulle raskausviikkosi ja/tai lapsesi iän perusteella. Raskauden aikana ja vauvavuonna saat viikkokirjeen mukana kohdennettua sisältöä joka viikko, lapsen kasvaessa kerran kuukaudessa. Voit tilata kirjeeseen myös isompien lastesi iän mukaan valittuja juttuja. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa tietojasi oman profiilisi asetuksista. Tiedot eivät ole näkyvissä muille käyttäjille. Saat kirjeen mukana myös Vauva.fin uusimmat jutut lapsen kehityksestä, kasvatuksesta ja vanhemmuudesta.

2) Osallistut joka kuukausi arvontaan, jossa voit voittaa hienoja tuotepalkintoja. Arvomme kerran kuukaudessa palkinnon kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken.

Kun tilaat viikkokirjeen nyt, voit voittaa Lego Duplo -numerojunan. 23-osainen numerojuna on pitkäikäinen lelu. Pakkauksessa on mukana kaksi ihmishahmoa ja kissahahmo. Lelun ikäsuositus on 1,5–3 v. Arvomme kolme settiä, ja yhden palkinnon arvo on 19,95 euroa. Junat arvotaan kaikkien Meidän Perheen ja Vauvan viikkokirjeen tilaajien kesken 30.11.2018.

Tilaa ilmainen viikkokirje tästä