Hilloa, mantelia tai molempia, kiitos. Kuva: <span class="photographer">Panu Pälviä</span>
Hilloa, mantelia tai molempia, kiitos. Kuva: Panu Pälviä

Perinteinen laskiaispulla on ihana, mutta niin ovat myös talviherkun uudet muodot. Testaa vaikka!

Laskiaispullan sesonki on onneksi pitkä, joten mainiota herkkua ehtii nauttia monta kertaa. Kokosimme parhaat pullareseptit Soppa 365:stä, ole hyvä!

1. Lakulaskiaispulla. Lakritsin ystävän pullassa on täytteenä sitruunalla maustettua lakutahnaa sekä kuohukermaa. 

2. Laskiaispitko. Toscalla kuorrutettu pullapitko on kiva jakaa porukalla. Täytteenä perinteisiä kuohukermaa ja vadelmahilloa, mutta sitä on helppo soveltaa oman maun mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laitetaanko puoliksi? Laskiaispitkosta riittää koko perheelle. Kuva: Pia Inberg
Laitetaanko puoliksi? Laskiaispitkosta riittää koko perheelle. Kuva: Pia Inberg

3. Laskiaispulla-friikkipirtelö. Överipirtelön ystävän jälkkärissä maistuvat banaani, kinuski ja pähkinät. Pulla on tässä versiossa koristeena. 

4. Laskiaisen vuokapulla. Jos et ehdi leipoa, paista nopea vuokapulla ranskanleivästä. Vähän kuin köyhiä ritareita, paitsi parempaa. 

Nam! Pullaherkku saa vaikutteita köyhistä ritareista. Kuva: Panu Pälviä
Nam! Pullaherkku saa vaikutteita köyhistä ritareista. Kuva: Panu Pälviä

5. Laskiaishodari. Testaa laskiaispullaa välillä hodarin tai wrapin muotoisena. Uuden muotoiset pullat pysyvät hyvin kasassa vaikka pulkkamäen tauolla. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla