Lusikoi valmiin puuron päälle halutessasi turkkilaista jugurttia. Kuva: Päivi Ristell
Lusikoi valmiin puuron päälle halutessasi turkkilaista jugurttia. Kuva: Päivi Ristell

Tee aamiainen valmiiksi jo illalla, niin aamu tuntuu heti helpommalta.

Mustikkapiirakkatuorepuuro

4 annosta, 10 min + tekeytyminen 8 t

2 kotimaista omenaa

5 dl kaurahiutaleita (tai kauraa ja neljän viljan hiutaleita)

6 dl kauramaitoa

2 dl mustikoita

1½ tl kardemummaa

(½ tl jauhettua vaniljatankoa, esim. Dr Oetker)

  1. Pese omenat huolella ja raasta ne karkeaksi kulhoon. Voit myös kuoria omenat.
  2. Lisää loput ainekset ja sekoita. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.