Jousimieslapsi ei halua jumittua kotiin.

Horoskooppi: Jousimies (23.11.–21.12.) on lapsena huimapäinen suorasuu

Hilpeä, näsäviisas ja peloton eläinradan kapinallinen pitää itsestään syntymästään saakka paljon meteliä. Varhaisessa vauvavaiheessaan hän ääntelee ja jokeltelee lähes tauotta.

Myöhemmin pohjattoman utelias jousimies kysyy kysymyksiä taukoamatta. Elämä on hänelle iso seikkailu, vuori, jolle voi kiivetä ja jonka huipulta salaisuus paljastuu.

"Älä stressaa" on jousimiehen motto ja ehkäpä hän on oikeassa. Ennen kaikkea jousimies on tinkimättömän rehellinen. Hän paljastaa kaikki ajatuksensa riippumatta siitä, kenelle hän puhuu ja on siksi toisinaan hieman tahditon. Muistuta häntä silti ilman arvostelua, että vaikka pikku-Kallella on ehkä isot korvat, hän voi loukkaantua, jos niistä puhutaan.

Pieni jousimies saattaa turhauttaa sinua huimapäisillä tempuillaan, mutta hän on myös urhea ja sinnikäs pikku ristiretkeilijä. Älä koskaan sulje häntä sisätiloihin, vaan vie häntä ulos mahdollisimman usein.

Tämä reipas pieni olento haluaa viimeiseksi maailmassa jumittua kotiin. Rohkaise häntä fyysisiin ponnistuksiin ja liikuntaharrastuksiin. Vapaamielinen jousimies ei helposti alistu rajoituksiin. Anna hänelle liikkumavaraa, ohjaile häntä lempeällä ja humoristisella kurilla ja suosi loogisia selityksiä.

Elina Rikkilä, Meidän Perhe

Katso myös:

Kauris, vesimies, kalat, oinas, härkä, kaksoset, rapu, leijona, neitsyt, vaaka, skorpioni, jousimies, kaikki horoskoopit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

minusta tämä on aika turha horoskooppi juttu sillä enemmän semmoista perempaa tietoa olisi saanut olla ei pahalla sillä minua kiinostaa lukea näitä muttä tämä oli jo todella tylsä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla