Jokainen kaunis sana ja kiitollinen lause puolisosta rakentaa parempaa parisuhdetta, Herkkä mies kirjoittaa. Kuva: Herkkä mies -blogi
Jokainen kaunis sana ja kiitollinen lause puolisosta rakentaa parempaa parisuhdetta, Herkkä mies kirjoittaa. Kuva: Herkkä mies -blogi

Vauva.fin blogi Herkkä mies kirjoittaa pitkän ja onnellisen parisuhteen puolesta.

Viime joulukuussa Herkkä mies kirjoitti blogissaan, että parisuhde voi olla pitkä ja onnellinen – hän ja vaimonsa eivät aio erota.

”Me emme aio erota, vaikka moni tekee niin. Emme kasvaa erillemme tai pettää toisiamme, vaikka se olisi kuinka yleistä. Emme aio kyllästyä toistemme naamoihin, vaikka seisomme päivittäin vastakkain tai vaipua tunnottomiin rutiineihin, vaikka arki toistaa itseään ruuhkavuosien oravanpyörässä. Ja me haluamme uskoa ikuiseen rakkauteen, vaikka kukaan ei enää tunnu uskovan siihen.”

Bloggaaja sai paljon palautetta ja monet palautteista epäilivät, kestääkö bloggaajan onni ja milloin hän herää todellisuuteen. Uusin postaus jatkaa aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ehkä kysymys oli siitä, ettei hyviä parisuhteita saa olla olemassa. Kun ruuhkavuodet painavat päälle, kuuluu valittaa ja avautua, kuinka parisuhteelle ei enää ole aikaa ja miten puoliso on taas ollut idiootti, eikä hehkuttaa onneaan siitä, miten ihanan puolison on saanut, Herkkä mies kirjoittaa nyt uusimmassa postauksessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bloggaaja kannustaakin lukijoitaan pohtimaan: milloin viimeksi kuulit jonkun kehuvan, että hänellä on maailman paras puoliso? 

– Eikö meistä jokainen usko ja toivo, että olemme valinneet juuri itsellemme parhaan ihmisen puolisoksi? Toivon ainakin niin. Sillä jos me itse emme usko siihen, tuskin puolisokaan sitä uskoo. Jos me emme osaa itse puhua kauniisti omasta puolisostamme ja nähdä kauniita asioita suhteestamme, kuinka ihmeessä ne asiat olisivat koskaan olemassa? Ei ole yhden tekevää, miten puhumme ihmisestä, jonka kanssa jaamme elämämme.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla