Soijarouheesta on sikahelppo tehdä ruokaa! Sanoo Olga Temonen, Salkkareista tuttu näyttelijä, joka antoi Meidän Perheen lukijoille suosikkiarkireseptinsä.

Näyttelijä Olga Temonen on vakaumuksellinen kasvissyöjä, joka kasvattaa myös esikoisestaan Helgasta kasvissyöjän.

Pyysimme Olgalta Meidän Perheen lukijoille helpon arkisuosikkinsa, ja saimme Olgan sikahelpon soijabolognesen. Ota resepti talteen!

Soijabolognese

  • 1 iso sipuli
  • 3 dl tummaa soijarouhetta
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • mustapippuria
  • basilikaa
  • paprikajauhetta
  • 1 prk ruokakermaa

Kaada soijarouheen päälle sen verran lämmintä vettä, että rouhe peittyy juuri ja juuri. Anna rouheen turvota muutaman minuutin ajan. Pilko ja kuullota sipuli runsaassa rypsiöljyssä. Lisää soijarouhe pannulle. Jos rouhe on vetistä, puristele nestettä käsin pois. Paista vähän aikaa ja lisää mausteet. Hauduta 10 minuuttia.

Kuva: Jouni Harala

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla