Anna kauriille sopivasti vastuuta.

Horoskooppi: Kauris (22.12.–19.1.) on lapsena kunnianhimoinen puurtaja

Totinen ja rauhallinen kaurislapsi vaikuttaa ikäistään kypsemmältä, vanhana syntyneeltä ihmiseltä. Kauris syntyy auttamaan stressaantuneet suorittajavanhempansa irti oravanpyörästään.

Vanhempien salainen toive siitä, että lapsi muuttaisi heidän elämänsä, ei tietenkään toteudu. Täydellisen, kaikkeen ehtivän ja kaikessa pätevän äidin kaurislapsi saattaa pikemminkin kärsiä ikuisesta alemmuudentunteesta.

Äiti on kodin voimahahmo ja vaatii lapsiltaan paljon. Pienille harteille asetetaan alusta saakka valtava vastuun taakka eikä kauris oikein koskaan tunnu olevansa odotusten veroinen. Mutta parhaansa hän yrittää.

Kauris on tunnollinen ja ahkera puurtaja, joka paneutuu työhönsä muurahaisen tavoin, unohtaen ympäriltään kaiken muun. Usein hänestä kehittyykin kyynikko, joka suhtautuu kriittisesti ennen kaikkea itseensä ja uskaltaa vain harvoin heittäytyä kokonaan tunteidensa vietäväksi.

Pikkukauris rakastaa vastuuta ja hänen kunnianhimonsa voi välähtää esiin hyvin nuorena. Aikuisena hän hankkii oikeutusta olemassaololleen suorituksista ja saavutuksista. Sen, minkä kauris häviää ihmissuhteissa, hän ottaa takaisin maallisessa menestyksessä.

Pikkukauris tuntuu etsivän ihmisiä, joita voi kunnioittaa. Isovanhemmat ja muut ikäihmiset ovat pikkukauriille erityisen tärkeitä. Usein hän kantaa kotiin kulkukissoja ja siipirikkoja lintuja. Heitä hoivatessaan kauris tuntee itsensä hyvin voimakkaaksi ja saa kokea hellyyttä ja omistautumista, jota vanhemmilla ei aina ollut aikaa osoittaa.

Katso myös:

Kauris, vesimies, kalat, oinas, härkä, kaksoset, rapu, leijona, neitsyt, vaaka, skorpioni, jousimies, kaikki horoskoopit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mielipiteesi on mielestäni pikkulapsen omaista kiukkuamista. Enhän mä nyt usko tohon mutta tietyil ihmis joukolle tämä on hauskaa huvia. Energia kentistä jos et tiedä pysy sellaisena kuinn olet. Jumalakin on varmasti sirkuspelle vai?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla