Verkko vie töissä ja vapaalla.

Sinkutko tosinörttejä? Väärin, selviää Elisan ja TNS Gallupin uudesta tutkimuksesta, jossa oli mukana 1 697 15–65-vuotiasta miestä ja naista. Perheelliset ovat ahkerimpia mobiiliverkon käyttäjiä. Isät ja äidit eivät ehkä ehdi itse joka paikkaan, mutta helpot nettiyhteydet tuovat maailman sinne, missä he ovat.

– Mobiilinetti on koukuttanut suomalaiset, ja sen käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana. Kasvu kiihtyy yhä. Perheet käyttävät jatkossa entistä useampia nettiyhteyden mahdollistavia laitteita. Tällä hetkellä 27 prosenttia mobiilisurffaavista suomalaisista pitää nopeaa verkkoyhteyttä tärkeänä osana arkeaan, kertoo Elisan henkilöasiakkaista vastaava liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi.

Perheelliset suosivat mobiiliyhteyttä älypuhelimen kautta, yksineläjät taas suosivat useammin nettitikkua. Nyt perheissä myös toivotaan usein lahjaksi juuri uutta tekniikkaa, kuten älypuhelimia, kannettavia tietokoneita ja tablettilaitteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Etenkin tablettien suosio on huima siihen nähden, miten vähän aikaa ne ovat olleet markkinoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perheelliset käyttävät mobiiliverkkoa työntekoon myös matkalla töihin ja takaisin kotiin.

Etätöistä haaveilevan kannattaa perustaa perhe: työnantajat sallivat etätyön useammin perheellisille kuin sinkuille. Uuden teknologian nopea leviäminen on hämärtänyt työn ja vapaa-ajan välistä rajaa ja tuonut lisää joustoa, kun kaikkea ei ole enää pakko tehdä konttorilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla