Tee hauskoja ennustuksia koko perheelle.

Unohda epäekologiset tinat! Meidän Perhe kurkkaa uuteen vuoteen hauskalla kuppileikillä.

Leikkiin tarvitset kahdeksan kahvikuppia ja kahdeksan kuppiin mahtuvaa pientä esinettä lastenhuoneen kätköistä. Nukkekoti ja legolaatikko ovat hyviä paikkoja etsiä pikkuesineitä.

Kätke yksi esine kunkin nurin käännetyn kupin alle ja sekoita kupit pöydällä. Anna ensimmäisen lapsen valita yksi kuppi ja kurkata sen alle – mitä sieltä löytyykään?

Tulkitse esineitä vaikkapa näin:

Pikkuauto: Ensi vuonna ei vauhdista ole pula! Tämän kupin kääntäjä on liekeissä: pukeutuminen käy alta aikayksikön ja lastenhuoneen tavarat suorastaan lentelevät omille paikoilleen. Vai tarkoittaisiko tämä, että pikkuautokori on saamassa perheenlisäystä?

Nukke nukkekodista tai Lego-ukko: sieltähän putkahti ilmiselvä ystävä! Ja sehän tarkoittaa, että lapselle on luvassa hauskoja leikkihetkiä kaverien kanssa. Omat kaveritaidot kehittyvät ja saattaapa tiedossa olla ihan uusikin ystävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lautanen nukkekodista tai legolaatikosta: Tyhjä lautanen lupaa herkullisia ruokahetkiä, maistuvia makunautintoja ja kauniita kiitoksia kokille. Lupailisikohan se myös rohkeutta uusien makujen maistamisessa ja kokkaustaitoja?

Kolikko: Luvassa on rahaa – viikkorahan muodossa tai kertalahjoituksena syntymäpäivänä. Tai sitten ahkeralle on tiedossa pullonpalautuskeikka ja siitä sievoiset tulot. Tuhlaria saatetaan varoitella: kaikkia pennosia ei kannata kantaa irtsarikauppaan.

Noppa: Vuodesta on luvassa pelientäyteinen. Lauta-, pala- tai konsolipeli – kupinkääntäjän menestys on taattu. Parempi alkaa opetella Tulin voittamaan –laulun sanoja. Vai olisiko nyt se vuosi kun huono häviäjä oppii paremmaksi?

Nukenvaate: Ensi vuonna on luvassa uusia kasvusenttejä ja tietysti uusi vaatekoko – yllätys yllätys! Nepparit, napit ja vetoketjut oppii tämä pukeutuja, eivätkä vaatteet jää enää myttyyn keskelle lattiaa. Luvassa on siis muotivuosi!

Koira, kissa tai muu pikkueläin: Koiran kääntänyt on seuraavan vuoden erityisen uskollinen ja reipas. Kissa taas on notkea, nautiskelija ja ehkäpä hieman laiskistumaan päin. Vai olisiko tämä sittenkin lupaus lemmikistä?

Keksi lisää esineitä ja ennustuksia itse!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla