Juontaja Anni Hautala onnittelee Konstaa tämän valitsemasta palkinnosta. Kuva: Nelonen Media
Juontaja Anni Hautala onnittelee Konstaa tämän valitsemasta palkinnosta. Kuva: Nelonen Media

Uusi visailuohjelma selvittää, kuinka hyvin vanhemmat tuntevat lapsensa.

Kurkistaisiko lapsesi vaahtokarkkipurkkiin vaikka se on kiellettyä? Suostuisiko hän maistamaan naudan kieltä? Tänään Nelosella alkavassa visailuohjelmassa kilpailee joka viikko kolme perhettä. Perheen lapset pääsevät ohjelman ajaksi kerhotilaan, jossa heidän toimiaan havainnoidaan piilokameran avulla. Samaan aikaan vanhemmat veikkaavat, miten heidän lapsensa toimii tietyissä tilanteissa.

Ohjelmaan osallistuu lapsia leikki-ikäisistä koululaisiin, ja tehtävät testaavat lapsen rohkeutta ja itsehillintää. Itsesäätelyyn tarvittavat aivojen osat kehittyvät lapsella yksilöllisesti 3–7 vuoden iässä, ja monesti lapsi omaksuu samanlaiset keinot itsesäätelyyn kuin vanhempansa. Ohjelmassa vanhempia saattaakin auttaa se, että he miettisivät mitä itse tekisivät itsehillintää vaativissa tilanteissa. 

Voittajaksi jokaisessa jaksossa selviytyy perhe, joka on arvannut lapsensa käytöksen parhaiten. Mutta jännitystä piisaa vielä palkintojen paljastuessa, sillä tässä ohjelmassa lapsi saa valita kahdesta palkinnosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisessä jaksossa voittajaksi selviytyy Konstan perhe. Konsta on kutkuttavan tilanteen edessä: Valitseeko hän palkinnoksi koko perheen ulkomaanmatkan vai lasten sähköauton?

Mitäpä luulette!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä lapsesi tekisi tiistaisin Nelosella ja Ruudussa klo 20. Nelonen Media ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Mitä sinun lapsesi tekisi?

Lapseni valitsisi palkinnoksi sähköauton.
Lapseni valitsisi palkinnoksi sähköauton.
58.0%
Lapseni valitsisi palkinnoksi ulkomaanmatkan.
Lapseni valitsisi palkinnoksi ulkomaanmatkan.
41.9%
Ääniä yhteensä: 131
Hapsiainen

Olipa lasta johdattelevaa hehkutusta juontajalta aina kun tuli leluja ja lastenrompetta paketista. Mun mielestä juontajan ei pitäisi näyttää kummallekaan valinnalle yhtään enempää vihreää valoa, jotta valinta olisi ihan oikeasti lapsen. Lapsi aika paljon peilaa myös sitä, mitä aikuinen häneltä odottaa ja mikä on hyväksyttyä tekemistä

Vierailija

Miksi ulkomaanmatkan pitäisi olla parempi vaihtoehto? Mitätä jos ulkomaanmatka onkin lapselle yhtä hauska kokemus kun lapsen laivamatka MS Romantic -sarjassa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla