Vaaka (23.9.–23.10) on lapsena diplomaatti.

Horoskooppi: Vaaka (23.9.–23.10) on lapsena sopusointuun pyrkivä diplomaatti

Vaakalapsi on diplomaattinen, leppoisa ja hurmaava. Hän rakastaa ihmisiä ja haluaa kaikkien olevan yhtä onnellisia kuin hän itse.

Seurallinen vaaka on myös hyvin perillä manipuloinnin keinoista. Hän tietää, että kompromissi, viehätysvoima ja suostuttelu ovat toimivia taktiikoita. Pieni seurapiiri-ihminen ei nauti yksinolosta, vaan kukoistaa vuorovaikutteisissa leikeissä.

Uhmaiän lähestyessä hänen kyvyttömyytensä tehdä päätöksiä saa usein kyynelet hänen silmiinsä. Usein pieni vaaka itkee vain, koska asiat eivät ole tasapainossa tai sopusoinnussa.

Vaakalapsi tarvitsee vanhemman, joka on reilu, joustava, älyllisesti taitava, kommunikoiva ja ennen kaikkea äärimmäisen kiltti. Vaakalapsen vanhempansa yritä välttää perheenjäsenten välistä kahakointia, riitelyä ja väittelyä. Koti on vaa'alle turvapaikka, johon hän voi vetäytyä piiloon rumaa ja karkeaa maailmaa.

Vaaka syntyy tuodakseen tasapainoa ja harmoniaa koko maailmaan. Hän voi löytää sisäisen harmonian jo lapsena, jos näytät siinä hänelle mallia.

Vaakalapselle on tärkeää nähdä, ettet annan muiden mielipiteiden, tunnetilojen, ilmeiden ja eleiden järkyttää tasapainoasi.

Yritä pitää kiinni omista mielipiteistäsi ja suunnitelmistasi silloinkin, kun ne aiheuttavat muissa suuttumusta. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi, jotta jaksaisit olla vaakalapsen kaipaama tasapainoinen aikuinen.

Elina Rikkilä, Meidän Perhe

Katso muiden merkkien horoskooppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla