Rapu (22.6.–22.7) on lapsena ujo ja avulias.

Horoskooppi: Rapu (22.6.-22.7) on lapsena ujo ja avulias

Herkkä rapulapsi vaatii vanhemmiltaan paljon huomiota ja huolenpitoa. Hän viihtyy sylissä halittavana ja pussattavana. Rapu on koti-ihminen, joka viettää aikaansa kotona vanhempiensa kanssa.

Hän leikkii mieluusti yksinään tai mielikuvitusystäviensä kanssa. Ajatuksiinsa uppoutuva, hieman ujo lapsi tarvitseekin rohkaisua löytääkseen ystäviä. Ystävänä hän on hoivaava, avulias ja lojaali.

Välillä varsin oikukas rapu on haasteellinen kasvatettava. Ravun mieliala saattaa vaihtua hetkessä naurusta itkuun. Rapulapsi vuodattaa herkästi kyyneleitä, usein myös krokotiilin kyyneleitä ja tarvitsee runsaasti ymmärrystä.

Ravun herkkyys ilmenee taiteellisuutena, ja luova puuhastelu on oiva keino ilmaista vuoristoratamaisia tunteita. Rapu on nautiskelija, joka rakastaa herkkuja ja hurmioituu väreistä ja kuvista.

Teinirapu sulkeutuu herkästi kuoreensa ja haaveilee idoleista. Rapu on innokas keräilijä, mutta hän saattaa innostua myös joukkueurheilusta. Jalkapallo ja koripallo vetävät puoleensa, sillä rapu ei voi vastustaa toveruutta ja vahvaa joukkuehenkeä.

Ravun vanhemmat ovat onnellisessa asemassa, koska teini-iässäkin rapu viihtyy kotona ja perheensä kanssa. Luotettavan ravun kanssa tuskin tulee riitoja kotiintuloajoista tai lomasuunnitelmista.

Elina Rikkilä, Meidän Perhe

Katso muiden merkkien horoskooppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla