Leijona (23.7.–22.8.) on lapsena kaiken keskipiste.

Horoskooppi: Leijona (23.7.–22.8.)  on lapsena kaiken keskipiste

Leveästi hymyilevä leijonalapsi haluaa olla näytelmän tähti ja paistatella huomion keskipisteessä. Hän haluaa olla tärkein pieni ihminen sinun elämässäsi. Joudut usein vakuuttelemaan leijonalapsellesi, että rakastat häntä enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

Pikkuleijonasi haluaa pienestä pitäen olla joukon johtaja ja paras kaikessa.Varo silti kohtelemasta pientä leijonaasi liian kuninkaallisesti. Ilman selkeitä rajoja leijonalapsesta kasvaa helposti komenteleva ja määräilevä pikkutyranni.

Leijonalapsi syntyy usein perheeseen, jossa vanhempien luovuus on tukahtunut. Leijonalapsen tehtävänä on auttaa vanhempansa solmukohtien yli ja vahvistaa omaa ja vanhempiensa itsetuntoa.

Leijonalapsi on matkalla rajattomaan itseluottamukseen ja sitä kautta valtaan. Hän tarvitsee vanhempansa ensimmäisten taisteluiden maaperäksi. Äitiään Leijonalapsi kouluttaa vahvemmaksi ja isänsä hän haastaa valtataisteluun.

Vaikka Leijonalapsi näyttää ulospäin itsevarmuuden perikuvalta, hän on hyvin riippuvainen muiden hyväksynnästä, rakkaudesta ja tunnustuksesta.

Usein Leijonalapsen suhde isään on ongelmallinen: Hän ei koskaan tunne olevansa tarpeeksi hyvä isänsä silmissä: Siksi leijona joutuu loppuelämänsä todistelemaan itselleen, että hänessä on kaikesta huolimatta jotakin erikoista.

Elina Rikkilä, Meidän Perhe

Katso muiden merkkien horoskooppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuntuu pitävän paikkansa mun kohdalla melkein kokonaan.

"Leijonalapsi syntyy usein perheeseen, jossa vanhempien luovuus on tukahtunut. Leijonalapsen tehtävänä on auttaa vanhempansa solmukohtien yli ja vahvistaa omaa ja vanhempiensa itsetuntoa."

Minä tääs aiheutin ne solmut ja siten vanhempien eron. Olen ikuisesti katkera itselleni ja sille millainen olin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla