Härkä (21.4.–20.5.) on lapsena määrätietoisuuden mestari.

Horoskooppi: Härkä (21.4.–20.5.) on lapsena määrätietoisuuden mestari

Rauhallinen, mutta samalla jääräpäinen ja ajoittain hankalakin härkälapsi on hyvin harkitseva ja kärsivällinen. Hän miettii menemisiään ja tekemisiään tovin ennen kuin osaa tehdä päätöksiä. Lähellä olevat ihmiset menettävät usein hermonsa, kun seuraavat härkälapsen ikuista jahkailua ja hitautta.

Härät osaavat nauttia elämästä: heillä on usein jokin tietty nautinnon kohde, kuten ruoka. Härkälapsi uskaltaakin maistella eksoottisempiakin makuja vastaan pullikoimatta. Vastaavanlainen nautinnon suhde härkälapsilla voi muodostua esimerkiksi lämpimään ja pehmeään äidin syliin, joka sopii omistushaluiseksikin luonnehditulle härälle turvapaikaksi.

Härkälapsi arvostaa saamiaan lahjoja erityisen paljon, eikä hän voisi ajatella tavaroidensa pois heittämistä kuin äärimmäisissä tilanteissa.

Pakottamalla et saa jääräpäistä härkääsi omaksumaan elämän säännöllisyyttä ja sen vaatimia myönnytyksiä. Anna härkälapsesi tulla syliin ja pidä häntä hyvänä, hän tarvitsee fyysistä läheisyyttä huomattavasti enemmän kuin muut.

Taiteelliseksikin luonnehditun härän on saatava säännöllisesti purkaa luovuuttansa esimerkiksi kuvataidekerhossa. Piirrä ja askartele lapsesi kanssa paljon kotonakin. Satujen lukeminen ruokkii lapsesi mielikuvitusta ja antaa virikkeitä piirustuksiin.

Urheilijatyyppi härkälapsi ei välttämättä ole, mutta innokas penkkiurheilija kylläkin. Hidastempoisista urheilulajeista hän saattaa sen sijaan innostua. Laulamisesta lapsesi pitää erityisen paljon, joten musiikkikerho tai kuoro voisivat olla hänelle oivia harrastuksia.

Lue muiden merkkien horoskooppi.

Meidän Perhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla