Kuvat
ISTOCK
Vain mielikuvitus on rajana kirjan koristelussa! Esimerkiksi sormivärit, glitterhileet ja tarrat toimivat hyvin.
Vain mielikuvitus on rajana kirjan koristelussa! Esimerkiksi sormivärit, glitterhileet ja tarrat toimivat hyvin.

Miten muistaa äitiä tai isoäitiä? Anna tänä vuonna lahjaksi kirja, joka elää lapsen mukana. 

Onko äitienpäivälahja vielä hankkimatta? Ei huolta: ota mallia australialaiselta äitibloggarilta ja anna lahjaksi päiväkirja. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you believe it’s nearly Mother’s Day? Long time followers will remember the Mother’s Day tradition my husband started. You can read about our Mother’s Day journal on the blog. It’s still my favourite Mother’s Day present! Click the link in my profile or head to www.sofreakingorganised.com . . . . #sofreakingorganised #mothersday #mothersdayjournal #happymothersday2019 #tradition #mothersdaytradition #creatingmemoriestogether #preciousmemories #giftthatkeepsongiving #mothersdayideas #brisbanemums #goldcoastmums #sydneymums #canberramums #hobartmums #adelaidemums #perthmums #darwinmums #mumlifestyle #bestgiftever #bestgift #mumlyfe #mumlifeisthebestlife

Henkilön Bernadette (@sofreakingorganised) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @sofreakingorganised

Idea on, että kortin sijaan lapset askartelevat tyhjään muistikirjaan joka vuosi yhden sivun. Sivua voi koristaa mielensä mukaan. Lapset voivat piirtää, maalata tai painaa sivulle sormiväreillä kädenjälkensä. Jos vietätte ensimmäistä äitienpäivää, sivun koristeena toimii pienen jalan ääriviivat. Isommat lapset voivat kirjoittaa viisi parasta asiaa äidissä.

Myös äidin kumppani voi kirjoittaa sivulle, miksi hänen puolisonsa on tänäkin vuonna mahtava äiti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päiväkirja on hyvä lahja sellaisenaan. Halutessaan äitiä voi muistaa lisäksi vaikkapa suklaalla, jossa on ihan spesiaali käärepaperi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjasta jää äidille ihana muisto, sillä piirrokset ja askartelut näyttävät konkreettisesti lapsen kehityksen. Lapset voivat jatkaa kirjaa sittenkin kun ovat aikuisia. Ja ajan kuluessa kirjaan voi lisätä myös lastenlasten piirroksia ja kuvia. 

Ja mikä parasta: tämä lahja säästää myös luontoa! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla