iStockphoto
iStockphoto

Kuusi vinkkiä joilla saat reissusta enemmän irti.

Ja lapsetkin mukana? Ota talteen kuusi vinkkiä, niin saat ihanasta reissustasi vielä enemmän irti.

  1. Saarihyppelyssä Kreikassa on monta liikkuvaa osaa, ja aina silloin tällöin jotain menee pieleen. Hyppelyllä ei ole tarkoitustaan juosta kilpaa kellon kanssa. Toisaalta kreikkalaisten rentous myös auttaa: jos laiva saapuu satamaan myöhässä, bussikuskit kyllä tietävät odottaa.
  2. Lippuja ei ole pakko ostaa etukäteen, vaan suunnitelmia voi tehdä saari kerrallaan. Sama pätee majoitukseen. Satamassa odottaa asunnontarjoajia myös keskellä yötä. Jos varaat majoituksen etukäteen, tiedustele, voidaanko teidät silti noutaa satamasta.
  3. Lautta-aikataulut saattavat muuttua, joten jos varaushetkestä on pitkään, tarkista laivan lähtöaika päivää tai paria ennen. Lipunmyyntitoimistoja on kyllä jokaisessa satamassa.
  4. Yölaivalla matka taittuu sujuvasti. Vaikka monet nukkuvat laivalla ilman hyttiä, levollisemmat unet saa omassa kabiinissa. Hyttihinnat ovat kohtuullisia.
  5. Vertaile hintoja ja yhteyksiä. Hitaat laivat ovat halvempia kuin nopeat, ja mihin kenelläkään on lomalla kiire?
  6. Jätä liikkumavaraa. Myrskyt vaivaavat myös kesän helleviikkoina, ja kovilla myrskyillä laivat eivät kulje lainkaan. Lauttayhtiöt eivät korvaa, jos lento tai seuraava laivyhteys jättää myöhästymisen vuoksi. Fiksu reissaaja viettää välisatamassakin yhden yön.

Kuvat: Pauliina Ranta ja iStockphoto

Lue myös:
Lapsi lentokoneessa
Murrosikäinen lomailee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ahneella on...koskee myös ylihinnoiteltuja ns. palveluja kotimaassa. Japalveluiden puutetta - erityisesti ruuan laatua ja saaatavuutta. etäisyyksiä. Siihen sitten sää päälle.

Vierailija

Nyt kun Suomen valtio jo Kataisen toimesta tukee Kreikan herroja, niin kehoittaisin tukemaan Suomalaista matkailuyrittäjyyttä matkailemalla Suomessa?!
Kiitos etukäteen!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla