Kohta syömään! Pikkukokki ottaa mallia isommilta ja panee pystyyn oman kokkisodan.

Pienten kotikokkien keittiöleikkeihin tarvitaan vain kattila ja kauha. Yksinkertaisen lieden voi askarrella vaikka pahvilaatikosta ja kontaktimuovista, ja tarvikkeiksi sopivat jo käytetyt ruokapurkit.

Vaativammille master­chefeille on tarjolla aidonnäköisiä huippukeittiöitä vesipisteineen ja keittiökoneineen. Ekologinen kokki korvaa muoviset astiat ja ruokatarvikkeet puisilla leluilla. Essut ja patakintaat viimeistelevät kokin tyylin.

Meidän perheessämme lasten parhaimmat keitokset ovat syntyneet ulkosalla, isovanhempien pihan hiekkalaatikolla. Nyt, kun lapset ovat jo isompia, pihakeittiön mutakakut ovat käyneet harvinaisiksi. On aika testata taitoja oikeassa keittiössä.

Aloituskuvassa: Ferm Livingin puinen Toro-leikkikeittiö sopii tulevaisuuden huippukokeille. Keittiöstä löytyy allas, hana, kaksi liettä sekä säilytyskoukkuja ja -hyllyjä.  229 e, fermliving.com.

Ruuat paistuvat uunissa, jon­ka luu­kun voi avata ja sulkea. Saatavana myös pinkkinä. Sebran leikkikeittiö 179,90 e, ­babyshop.com.

Nosta kansi ja lisää suosikkihedelmäsi. Smoothiesettiin kuuluu teho­sekoitin, lasi ja tarranauhalliset he­delmät, joita voi leikata mukana tu­levalla puuveitsellä. Jabadabadoon smoothiesetti ­ 29,90 e, ellos.fi.

Hedelmälaatikko sisältää puisen ­ba­naanin, sitruunan, omenan, pää­ry­­nän ja appelsiineja. Sitruunan voi lohkoa ja koota uudelleen tarra­nauhan avulla. Kids Conceptin hedelmälaatikko 21,90 e, ellos.fi.

Kokkikoulusettiin kuuluu neljä pien­tä ruuanlaittoastiaa: kaksi kattilaa, pais­tinpannu ja vuoka. Astioiden pak­kaus­laatikko toimii myös leikkilietenä. Design Lettersin Cooking Class -setti 27 e, finnishdesignshop.fi.

Esiliina suojaa vaatteita myös ­oikeissa keittiöhommissa. Lasten Fruiticana-esiliina 29 e, fermliving.com.

Minikeittiössä on kaikki tarvit­tava: tiskipöytä, kaksi keittolevyä, uuni, tiskiallas, vesihana ja kolme kierrettävää säädintä, joista kuuluu naksahtava ääni. Altaan alla on tilaa keittiötarvikkeille. Mickin minikeittiö 74,90 e, ellos.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teksti
Kuvat
valmistajat