Varsinkin perheille kaupungissa on paljon jännittävää nähtävää ja koettavaa.

Tallinna on paljon muutakin kuin vanhan kaupungin kävelykatu ja Viru-hotellin vieressä oleva ostoskeskus.

Meidän Perhe halusi kerätä lukijoilleen viisi parasta perhenähtävyyttä, viisi parasta perheen shoppailupaikkaa ja viisi parasta perheravintolaa. Kohteet valitsi Tallinnan läpikotaisin tunteva myyntipäällikkö Peep Siinmaa Eckerö Linesilta. Ota lista talteen ja nauti Tallinnasta entistä monipuolisemmin. Kohteista löytyy enemmän linkkien takaa.

Viisi parasta perhenähtävyyttä: 

1) Museo Miia-Milla-Manda on ihastuttava paikka 3-11-vuotiaille ja kaikille lapsenmielisille. Sieltä löytyy jännittäviä leikkihuoneita, askartelumahdollisuuksia ja satuelämyksiä leikin ohessa.

2) Tallinnan linnamuurin Kiek in de Kök -tornissa on museo, joka esittelee Tallinnaa historiallisesta ajasta tulevaisuuteen jännittävän aikajunan avulla. Pieniä poikia saattavat viehättää myös maanalaiset luolat ja kaupungin vanhat puolustusjärjestelmät. 

3) Lastemuuseum on paikka, jossa on esillä leluja keskiajalta nykypäivään. Hienoja ovat varsinkin vanhat nuket. Moni pikkuäiti voisi olla niistä innoissaan. Esittelyteksteissä on ajateltu eri ikäisiä kävijjöitä. Yksi teksteistä on lapsille, yksi nuorille ja yksi aikuisille.

4) Ahhaa-tiedekeskus on uusi keskus Vapauden aukion alla. Siellä voi tutustua tieteeseen ja teknologiaan leikkimielisesti, itse kokeilemalla ja havaitsemalla.

5) Eesti Ajaloomuuseum – historiallinen museo, jossa on esillä kiinnostavia tarinoita virolaisten historiasta  11 000 vuoden ajalta. Museossa on myös interaktiivinen näyttely, jossa voi vaikkapa kokeilla ajassa matkustamista.

 Viisi parasta perheen ostopaikkaa:

1) Poikien ja Tyttöjen kauppa (Poiste ja tüdrukute kauplus) – vanhassa kaupungissa Müürivahe-kadulla. Sieltä löytyy pääasiassa käsitöitä.

2) Eesti Esindus Tallinnas – Käsityölaispaja, johon eri käsityölaiset tuovat omia tuotteitaan.

3) Laste Maailm – leluja ja vaatteita lapsille.

4) Tallinna Kaubamaja – Tavaratalo, joka löytyy Viru-keskuksesta. Sieltä löytyy runsaasti leluja ja vaatteita lapsille.

5) Rocca al Mare -kauppakeskuksessa on monia kauppoja, joissa myydään lasten ja vauvojen vaatteita, lasten rattaita ja leluja.

Neljä parasta perheen ruokapaikkaa:

1) F-Hoone ravintolassa on edulliset hinnat ja monipuolinen valikoima pikkupurtavasta isompaan salaattiin tai pastaan. Esimerkiksi lasten kanakermapasta maksaa 2.40 euroa.

2) Sfäär ravintolasta löytyy valikoimaa aamiaisesta isoon ateriaan. Esimerkiksi lasten juustokastikepasta maksaa kolme euroa.

3) Mack Barbequessa  herkutellaan amerikkalaiseen malliin, on ribbsejä ja purilaisia. Lasten ateria maksaa 2.90.

4) Stockmannin tavaratalon viidennessä kerroksessa on mukava ravintola ja kahvila, jossa löytyy kaikille jotakin suuhunpantavaa.

 

Juttua muokattu 19.12.2017: kuva vaihdettu ja linkit korjattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla