Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä lasta, joista vanhin on viisivuotias North. Kuva: Shutterstock
Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä lasta, joista vanhin on viisivuotias North. Kuva: Shutterstock

Reality-tähti Kim Kardashianin neljäs lapsi syntyi sijaissynnyttäjän avulla. 

Televisiopersoona Kim Kardashian, 38, palkitsi someseuraajiensa odotuksen: tähti julkaisi kuvan viikon ikäisestä pojastaan ja paljasti samalla vauvan nimen. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Psalm West ‬

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @kimkardashian

Instagramissa ja Twitterissä julkaistu kuva on kuvakaappaus Kardashianin aviomiehen Kanye Westin vaimolleen lähettämästä viestiketjusta. Ylimpänä viesteissä on kuva nukkuvasta vauvasta. Kuvan alla Kanye kertoo perheen olevan äärimmäisen siunattuja neljännen lapsen saapumisen johdosta, ja että heillä on nyt kaikki mitä he tarvitsevat. 

Kuvatekstissä lukee lyhyesti ja ytimekkäästi vauvan nimi Psalm West. Psalm tarkoittaa hengellisiä lauluja. Kardashianin seuraajat ovat nimestä kahta mieltä: osa ihastelee erikoista nimivalintaa, osa hämmästelee sitä. Twitterissä muun muassa pohditaan, kuinka nimi pitäisi lausua, sillä nimen ensimmäistä kirjainta ei äännetä. Moni seuraaja myös pohtii, onko nimellä jokin syvempi uskonnollinen merkitys. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kardashian ja West ovat antaneet myös Psalmin isosisaruksille ainutlaatuiset nimet. Parin viisivuotias esikoistytär sai nimekseen North ja hänen kolmevuotias pikkuveljensä nimen Saint. Heidän lisäkseen Kardashianilla ja Westillä on vuonna 2018 sijaissynnyttäjän avulla syntynyt tytär Chicago, josta Kardashian käyttää julkisuudessa lyhennettä Chi.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kardashian on kertonut avoimesti terveysongelmistaan, joiden vuoksi hän päätyi kahden ensimmäisen lapsensa jälkeen käyttämään sijaissynnyttäjää. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Surullista, kun on liikaa rahaa! Kaikki on kaupan.

Täytyy muistaa, että ihan terveyssyistä ei rouva West itse synnyttänyt kahta nuorinta. Kovin kivuliasta oli odotusaika, kiireellä vietiin sairaalaan.

Miksi ei voi maailman ihaninta lahjaa antaa, lasta, jos siitä korvauksen saa? Köyhälle ne rahat ovat vuosien toimeentulo. Onhan tätä tapahtunut jo Suomessakin, paitsi että taisi yksi ainakin olla nainen, joka siskolleen synnytti. Loppujen lopuksi aivan sama asia. 

Rahalla saa pahaa aikaan, mutta tämä on sitä parasta hyvää. Ja olen aika varma, että hyville ja rakastaville vanhemmille syntyivät nämä lapset.

Kun verrataan esim. edesmenneen Michael Jacksonin aikuisiin ja nykyään aika traumatisoituneisiin lapsiin, en kyllä löydä mitään negatiivista Kimyen tilanteesta. Eikä voisi ihanampaa isoäitiä olla kuin mama Kris. Perhe näyttää olevan erityistärkeä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Toikin somehoro vois lopettaa ton lisääntymisen.
Jos ei ite kykene synnyttämään, olkoon ilman muita penskoja.

Noh, toivottavasti sinun kaltaiset ihmiset ei ede aloita lisääntymistä, jos aloitatte, kasvattakaa lapset paremmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla