Animaatioelokuva Mother and Milk nyt Vauva.fissä. 

Ami Lindholmin ohjaama kymmenminuuttinen animaatioelokuva Mother and Milk on upea kuvaus vanhemmuuden ensihetkistä. Tämä elokuva jokaisen vanhemman pitää nähdä.

Elokuvan katseluaika on päättynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Imettäminen kuuluu asiaan, kaikki naiset voivat sen tehdä, kun eivät keskity itseensä, vaan lapseensa.
Pitää ottaa tosiasiat tosiasioina.

Jaaha että semmoista piti tulla väittämään. Tiedoksesi että kaikki eivät kovasta yrityksestä huolimatta pysty imettämään eli aina imettämättömyys ei ole itsekäs päätös vaan pikemminkin suuri suru ja aihe turhiin itsesyytöksiin.
T. Lapsensa vuosikkaaksi täysimettänyt

Vierailija

Minä kyllä näen tässä lyhytelokuvassa pääasiana niin paljon muutakin kuin imetyksen. Ehkä pääasia jopa on jokin aivan muu, ja sitä kuvataan tässä imetyksen kautta (onhan tiheän imun kausi yksi raskaimmista vaiheista).
Minusta animaatio kuvaa hyvin sitä kaikkea myrskyä, yksinäisyyttä, vajoamista sumuun ja väsymykseen, maitorallia, parisuhdehaasteita ym, mutta toisaalta myös iloa ja rakkautta, jota vauvavuoteen kuuluu.
Maitomeressä lipuessa u-käännös kielletty merkki symboloi sitä tosiasiaa, että paluuta ei ole: olet muuttuneessa elämäntilanteessa virran vietävänä yksin, kun muut puurtavat työssä ja bailaavat.
Ja lopuksi toisaalta se, että läpi sukupolvien kaikesta on selvitty ja kaikki kyllä järjestyy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla