Uuden podcastin ensimmäisessä jaksossa teinin vanhemmuudesta ovat keskustelemassa Roope Lipasti, Camilla Tuominen ja Anna-Maria Talvio. Kuva: Niina Behm
Uuden podcastin ensimmäisessä jaksossa teinin vanhemmuudesta ovat keskustelemassa Roope Lipasti, Camilla Tuominen ja Anna-Maria Talvio. Kuva: Niina Behm

Oletko kyllästynyt puhumaan teineistä ongelmina? Tutustu Suplan ja Meidän Perheen podcast-sarjaan nuorten vanhemmille.

 

Kuuntele podcast Suplasta tai yllä olevasta playerista.

Suplan ja Vauva.fin kymmenosaisessa Teinit, niitä on vain pakko rakastaa -podcast-sarjassa raikkaat ja kiinnostavat asiantuntijat ja kokemusasiantuntijat keskustelevat eri teemoista: käsittelyyn pääsevät rakkauden, lukutaidon, seksin, ruuan, identiteetin ja rahan lisäksi esimerkiksi teinien aivoissa hyrräävä pöhinä, liian varhainen teini-ikä sekä huolet – mistä kaikesta meidän vanhempien tulisi oikeasti olla huolissaan? Podcastin kuulija saa jokaisesta sarjan osasta työkaluja, vertaistukea ja oivalluksia omaan vanhemmuutensa.

Sarjassa kuullaan myös 13–16-vuotiaiden nuorten pohdintaa ja avauksia: ”Kun alko menkat, niin iskä oli ainoo paikalla. Kun on avoin suhde vanhempien kaa, niin ne preppaa sua asioihin, ja ehkä se avoin suhde tulee siitä.”

Teinit, niitä on vain pakko rakastaa-sarjan ensimmäisessä osassa pohditaan nuoren ja vanhemman suhdetta, sen vahvuutta, haikeutta, vaikeutta ja huumoria. Miten vanhemmuus muuttuu, kun teini-ikä alkaa? Onko se ihanaa vai ihan kamalaa?

Aiheesta keskustelemassa Meidän Perheen ja Vauvan tuottajan Anni Alatalon kanssa ovat sarjan ensimmäisessä osassa tunnekouluttaja Camilla Tuominen, kirjailija ja Teini talossa -bloggaaja Roope Lipasti sekä Sekasin-kampanjan tuottaja ja Kirjeitä tuntemattomalle nuorelle -kirjan äiti Anna-Maria Talvio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla