Kuva: Niina Behm
Kuva: Niina Behm

Nuorisolääkäri, lastensuojelun työntekijä sekä seksuaaliväkivaltatyön ohjaaja keskustelevat podcastissa nuoriin liittyvistä huolista.

 

Kuuntele Teinit, niitä on vain pakko rakastaa -podcast yllä olevasta playerista tai Suplasta.

Ehkäisy, pelaaminen, hölmöily, stressi, kotiintuloaika, paljaat nilkat? Mistä kaikesta teinien vanhemmat ovat huolissaan, ja mistä meidän oikeasti pitäisi olla huolissaan? Teinit, niitä on vain pakko rakastaa -podcastin huoli-jaksossa huolestutaan urakalla. 

Meille vanhemmille syötetään huolenaiheita toisensa perään: Tiedätkö, mikä on Tellonym? Sinun kuuluu olla siitä huolissasi. Tiedätkö, miten tärkeää on, että nuori lukee? Ole huolissasi! Tiedätkö, kuinka paljon nuoren tulisi liikkua, syödä, nukkua, pestä hampaita, olla stressaamatta, stressata, pitää huolta, itsenäistyä, keskustella, hakea rajoja, opetella ja kokeilla. Lapsen teini-ikä on vanhemman huolta täynnä, vai onko?

Aiheesta keskustelevat Meidän Perheen ja Vauvan tuottajan Anni Alatalon kanssa Väestöliiton nuorten lääkäri Miila Halonen, lastensuojelussa työskentelevä Jani Mattila sekä Poikien talon seksuaaliväkivaltatyön vastaava ohjaaja Tommi P. Pesonen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla