Tässä kuusi vinkkiä ostosreissulle.

 1. Jos lasta ujostuttaa lähteä rintsikkaostoksille, madalla kynnystä. Aloittakaa liivien katselu vaikka tavallisella kauppareissulla lasten alusvaateosastolla. Tarjolla on kevyitä toppeja, jotka jo tukevat rintaa ja ainakin suojaavat nännejä. Niitä ei ole pakko edes sovittaa.
   
 2. Kun ostatte ihan oikeat rintsikat, varaa kauppareissulla aikaa myös sovitukseen.
   
 3. Ottakaa ostoksille lapsen lempipaita mukaan.
   
 4. Sovituskopissa tarkista, että liivi istuu napakasti, mutta ei kiristä. Lapsi voi itse pujottaa sormensa liivin ja ihon väliin. Kasvunvaraa ei nyt jätetä! Onko liivit yllä helppo pyöritellä käsiä? Käyttäkää lopuksi vielä lempipaita liivien päällä.
   
 5. Ostakaa mieluusti kahdet liivit, jotta toisia voi pestä, kun toiset ovat yllä. Keskustelkaa myös siitä, mikä on paras tapa pestä liivit.
   
 6. Ensimmäinen ostosreissu on takana. Onnea molemmille! Seuraavalla kerralla uskaltaudutte ehkä jo ammattimyyjän opastettavaksi. Asiantuntevalta liivikauppiaalta oppii yleensä paljon juuri itselle sopivan liivin valitsemisesta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ekat liivit hankin kun olin 14 v, en olisi kyllä todellakaan halunnut äitiä mukaan. Tietysti eri juttu jos on tosi aikainen murrosikä, esim. jo 10-11-vuotiaana kunnon rinnat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla