Jenni Vartiainen Elämä Lapselle -konsertissa viime syksynä.
Jenni Vartiainen Elämä Lapselle -konsertissa viime syksynä.

Laulaja kertoi esikoisensa syntymästä somessa sunnuntaina.

Laulaja Jenni Vartiainen, 36, on nyt pienen vauvan äiti. Jenni kertoi onnelliset uutiset Instagramissa sunnuntai-iltana. Mustavalkoisessa valokuvassa näkyy pieni jalkapohja. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hän on täällä terveenä ja täydellisenä ❤️

Henkilön Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) jakama julkaisu

– Hän on täällä terveenä ja täydellisenä, Jenni kirjoittaa.

Vauvauutinen on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä ja onnitteluja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jenni Vartiainen on yksi Suomen suosituimmista laulajista. Hän jäi viime talvena pitkälle tauolle ja kertoi seuraajilleen kesäkuussa odottavansa lasta. Jennin puoliso ei ole julkisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Odottaja, tilaa raskausviikkosi mukaan kohdennettu viikkokirje – voit voittaa Playmobil Movie -leluja!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Enpä tiedä viitsinkö kauheasti onnitella. Kahden miljonäärin lapsi saattaa olla tulevaisuudessa vielä pahempi ongelma ympäristölle kuin tavan lapsi. Luultavasti tuokin on jo ehtinyt saastuttaa elämänsä aikana maapalloa lentämisellä enemmän kuin tavan ihmisen jälkeläinen koko elämänsä aikana. Lapset on toki pieninä herttaisia, mutta luultavasti tuostakin tulee isona sikaniska kapitalisti joka johtaa maapalloa kohti tuhoaan, jos vielä ehtii tehdä siinä rumbassa oman osuutensa.

Ihana asenne. Lähipiirisi varmaan pitää sinua ihanan positiivisena ja miellyttävänä ihmisenä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pullauttiko Vartiainen muiden julkkisnaisten tapaan pelkän sukupuolettoman jalan ulos? Työ tyyli, että toisaalta halutaan kiihkeästi julkisuuteen isompien ja pienempien uutisten kanssa ja toisaalta sitten ollaan muka niin salaperäisiä ja suojelevia, on mielestäni faneja halveksivaa. Jos ei halua mukulaansa kuvata kokonaan, niin riittäköön silloin pelkkä sanallinen uutinen: Tyttö / poika syntyi .... 

Oletpa sinä törkeä tapaus. Jenni Vartiainen ei ole ikinä halunnut "kiihkeästi julkisuuteen" isompien tai pienempien uutisten kanssa, vaan välttelee viimeiseen asti yksityiselämänsä retostelua lööpeissä. Tottakai hänellä on oikeus kertoa Instagramissa lapsensa syntymästä faneilleen, mutta vauvan naamaa ei missään tapauksessa kuulu esitellä koska kuuluu yksityisyyden suojaan. Jos et tätä ymmärrä, ei ole pakko näitä uutisia lukea ja suoltaa loukkaavia sontakommentteja niihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla