Suvin perhe asuu puistojen keskellä Los Angelesin esikaupunkialueella. Kuva: Tyler Riggs
Suvin perhe asuu puistojen keskellä Los Angelesin esikaupunkialueella. Kuva: Tyler Riggs

Kahden lapsen äiti Suvi Riggs, 30, on oppinut luottamaan vanhempana itseensä. – Teen niin, miten tuntuu oikealta minulle ja perheelleni. 

Kaksi kotisynnytystä, tandem-imetys sekä unelma suurperheestä. Huippumalli Suvi Riggs on niitä naisia, joita ruuhkavuodet eivät ole pelottaneet. 

Suvin ja hänen näyttelijäpuolisonsa Tyler Riggsin esikoinen Juniper on nyt kaksivuotias, ja pikkusisko Raelyn täyttää pian vuoden. Suvi ja Tyler toivoivat alusta saakka useampaa kuin yhtä lasta.

– Tyler ja minä haluamme suuren perheen, jotta lapsilla on aina tukea toisistaan. Ihanteellinen lapsiluku olisi noin kahdesta kymmeneen, Suvi nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tiesimme tietenkin, että kahden vaippaikäisen kaitseminen voi olla rankkaa, mutta emme välittäneet siitä. Lasten kasvattamista palkitsevampaa hommaa ei ole olemassakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äitinä Suvi on kuunnellut enemmän intuitiotaan kuin muiden ohjeita ja suosituksia.

– Teen niin, miten tuntuu oikealta minulle ja omalle perheelleni, hän sanoo.

”En huolehdi siitä, mitä muut ajattelevat tavastani kasvattaa. Jos lapset ovat terveitä ja onnellisia, kaikki on varmasti menossa hyvään suuntaan.”

Suvin matka maailmalle on sujunut samaan tapaan kuin hänen vanhemmuutensa: mutkattomasti. Suvi syntyi vuonna 1988 Vantaalla sittemmin kolmilapsiseksi kasvaneen Koposen perheen esikoisena. 16-vuotiaana hän voitti Mallikoulu-ohjelman ja sai mallisopimuksen Milanoon, Pariisiin ja New Yorkiin.

Pian muotitalo Prada palkkasi Suvin avaamaan muotinäytöksensä Milanossa, ja sen jälkeen keikkoja alkoi sadella. Uusi kansainvälinen huippumalli oli syntynyt. Nykyisin Suvi tekee mallintöitä keikkaluontoisesti.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏙👤🏙

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Vuonna 2009 Suvi tapasi Milanon muotinäytöksessä Tyler Riggsin, joka myös työskenteli tuolloin mallina. Parin kuukauden kuluttua kaksikko näki ensitreffeillä New Yorkin Empire State Buildingissa. Heistä tuli erottamattomat.

– Tyler on myös erittäin viisas, reilu ja lahjakas monella tavalla. Ja onhan hän myös todella komea, juuri sellainen Sirius Musta, josta olin aina unelmoinut, Suvi nauraa viitaten Harry Potter -kirjojen henkilöhahmoon.

Lue koko Suvin haastattelu Meidän Perheen numerosta 3/2019 tai digilehdestä. Suvi kertoo muun muassa kotisynnytyksistään sekä imetyksestä, joka vaihtui kipeästä taistelusta siskosten ihanaan tandem-imetykseen. 

Babydoll

Mulle on niin epäselvää vieläkin joten voisiko joku teistä ”tietävistä” Mua valistaa.
Ku en vaan tajua miksi meille hoetaan koko ajan ettei saisi lisääntyä ym.
Afrikka on viisin (5) kertaistanu oman syntyvyyden näiden 20 vuoden aikana.
Miksi heidän ei tarvitse osallistua asukasluvun pienentämiseen?
Heillä on kuitenkin keskimäärin 6-9 lasta?
Niin miten meidän keskimäärin 2-3 lasta tuhoaa maapallon?!?

Kiitos jos voitte kertoa koska en ymmärrä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla