Pullataikinan voi tehdä myös gluteenittomasti. Ota talteen paras resepti!

Tarvitset:

  • 2 ½ dl maitoa
  • 25g hiivaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 100 g voita tai margariinia
  • 7 dl gluteenitonta jauhoseosta

Valmista kuten tavallinen pullataikina. Gluteeniton pullataikina jää löysäksi. Kaada taikina paperivuokiin. Kohota puoli tuntia. Voitele ja koristele esimerkiksi raesokerilla ja mantelilastuilla. Paista 25 asteessa 10-12 minuutin ajan.

Lisää pullia? Katso ohjeet: banaanipullat, kierrepullat, joulupullat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös artikkelit: Miksei pullataikina onnistu? ja Paras laskiaispullaresepti

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teksti: Meidän Perhe

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla