Talvella päiväkotimatka taittuu pulkalla. Kuva: iStockphoto
Talvella päiväkotimatka taittuu pulkalla. Kuva: iStockphoto

(K)Akkavalta -blogin isä valitsi yksityisen päiväkodin. Lue miksi, ja kerro, mikä vaikutti teidän perheenne hoitopaikkavalintaan.

On tullut aika kääntää uusi sivu lapsiperhearjessa. Tätä on pelätty lähes yhtä paljon kuin ajoittain toivottu. Päällimmäinen tunne on kuitenkin pieni jännitys, kun tyttäremme siirtyvät kotihoidosta päiväkotiaikaan, (K)Akkavalta -blogia kirjoittava kaksostyttöjen isä kirjoittaa blogissaan. 

Perheelle on postauksen mukaan tärkeintä, että lapset ovat turvassa ja heillä on lähellä välittävä, opastava ja auttava aikuinen sekä turvallinen ympäristö, jossa kasvaa ja kehittyä. Tarjolla oli lähellä oleva kunnallinen päiväkoti ja kauempana sijaitseva yksityinen. Kun perhe kävi tutustumassa molempiin päiväkoteihin, he päättivät valita yksityisen, koska siellä heille tuli tunne, että heidät otettiin huomioon.

Lapsemme olivat selvästi lämpimästi tervetulleita. Kun hintakin on sama molemissa paikoissa, päätös oli lopulta selvä. Herään mielummin aamuisin tunnin aikaisemmin, että saan lapseni välittävään, aktivoivaan ja turvalliseen ympäristöön. Tästä se alkaa, ruuhkavuodet, bloggaaja päättää postauksensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millä perusteella valitsit lapsellesi päivähoidon?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Yksityisillä voi olla parempi bisnes-tietoisuus, joka näkyy asiakkaiden kohtelussa... ei se välttämättä lasten kohtelusta kerro. Voi olla jopa salamyhkäisempää, ettei asiakkaita menetetä.

Vierailija

En osaa vertailla, koska kokemusta on toistaiseksi vain yksityisestä, mutta ei ole kovin hyvä kuva jäänyt. Ulkona helposti viluisa taapero itkee usein kylmää haettaessa, koska on unohdettu pukea lämmintä päälle. Todella raivostuttavaa. Liirumlaarumit siitä miten päivä on sujunut on ihan silkkaa potaskaa. Lapsi käy epäsäännöllisten töiden vuoksi epäsäännöllisesti hoidossa ja vaikka olisi mennyt sinne vasta aamupalan tai päiväunien jälkeen, niin silmät kirkkaina valehdellaan miten hyvin söi aamupalan ja miten hyvin nykkui päiväunet, vaikka siis ei edes ollut niillä. Tuskin kunnallinen voi ainakaan huonopi olla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla