Angry Birds -elokuvan tapaan myös Angry Birds -elokuva 2:n hahmoääninä on kotimaisia tähtiä kuten Riku Nieminen (Red), Joonas Saartamo (Pommi), Tommi Korpela (Mahti Kotka), Ville Myllyrinne (Leonard) ja Pirjo Heikkilä (Matilda). 

Angry Birds -elokuva 2 lennättää valkokankaille aivan uusia Angry Birds -hahmoja. Niinpä elokuvan suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan lisäksi uusia ääniä, joista osa on yllättäviäkin. Elokuvan dubbaajakaartissa ovat mukana myös näyttelijät Leea Klemola, Mimosa Willamo, Hannes Suominen, Christoffer Strandberg, Mikko Penttilä ja Kalle Lamberg, sekä alun perin muista yhteyksistä tunnetut radiojuontaja ja vloggari Veronica Verho, räppäri Etta eli Emmalotta Kanth, radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen, laulaja Kristiina Wheeler  ja artisti Kalle Lindroth, jonka esittämä yllättävä äänirooli paljastuu vasta elokuvassa.

– Angry Birds -elokuva 2:n suomenkielinen ääniroolitus on dubbausohjaajan urani tähän mennessä värikkäin paketti, oikea ääni-ilmaisun ilotulitus, Angry Birds- ja Angry Birds -elokuva 2:n dubbausohjausten takana oleva Antti L.J. Pääkkönen kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

–  On tuttuja elokuva- ja televisionäyttelijöitä, pitkän linjan teatterintekijöitä, musiikin ja musikaalinäyttämön ammattilaisia, radioääniä, tubettajia, kokeneita dubbaajia ja spiikkereitä, kuin myös uraansa juuri aloittavia lapsinäyttelijöitä, draaman ja komedian konkareita sekä raikkaan tuulahduksen mukanaan tuovia debyyttidubbareita, kuvailee Pääkkönen kokoonpanoaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Angry Birds 2 elokuva tuo lintujen ja possujen tarinaan uusia ulottuvuuksia 

Mikään ei yhdistä vannoutuneita vastustajia siten, kuin yhteinen uhka. Siksi uudessa Angry Birds -elokuva 2:ssa ovat linnut ja possut liittoutuneet. Uuden vastustajan uhkaamina he ovat reilun kiistakaveruuden nimissä yhdistäneet voimansa, ritsansa, siipensä ja sorkkansa ollakseen paitsi vahvempia, myös lähempänä toisiaan kuin koskaan. 

Tuoreessa videoklipissä kurkistetaan ennakkoon elokuvan kohtaukseen, jossa entiset kiistakapulat eli voimansa yhdistäneet linnut ja possut, hoitavat yhteistuumin salaista tehtävää jäisellä Kotkasaarella, joka esitellään tulevassa elokuvassa.

Videolla kuullaan suomalaisista äänistä Niemistä, Myllyrinnettä, Willamoa, Langia, Kurosta ja Strandbergia. 

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla